SOCIAL MEDIA

Tehdasmaisia haaveita

Olen viime aikoina huomannut huokailevani industrial-tyylisten sisustusten perään. En edes tiedä, mistä hurahdus on saanut alkunsa, mutta se on iskenyt ja kovaa. Katsokaa nyt näitäkin ihanuuksia:


Kuvat: Pinterest

Jos saisin nyt tehdä keittiöremontin, tyyliä ei tarvitsisi miettiä kauaa. Olenkin yrittänyt miettiä, kuinka tuoda tehdasmaisuutta omaan kotiin ilman vastarempattujen pintojen uusimista. Onneksi nykypäivänä inspiraation löytäminen ei ole vaikeaa.

Ihanaa viikonloppua kaikille! Nautitaan auringosta ja haaveistamme!

14 kommenttia :

 1. Sama vika rahikaisella.Nuo näyttää niin makeilta! Tolix tuolit olis aivan ihanat!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No OLIS! Ja toi kaapelikela ruokapöytänä, ihan mieletön!

   Poista
 2. Teollisuustyyli kolahtaa täälläkin! Sitä voi kyllä just tuoda ihan pieninä elementteinäkin kotiin, just jotain purkkeja, vanhaa lautaa, ruostuneita ruukkuja jne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieniin elementteihin on pakko tyytyä, mies ei varmaankaan kovin suopeasti katsoisi ehdotusta seinien uusiksi laittamisesta :) Ja pienet elementit saa myös nopeasti pois, jos tämä tuuliviiri taas muuttaa mielensä ja ihastuksen kohteensa ;)

   Poista
 3. Minuakin innostaa (viimeaikoina varsinkin). Pienet jutut riittää kans meille, mutta kauniita koteja myös nuo kuvassa esiintyvät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienissä jutuissa on turvallista pysyä :) Ja niillä on hyvä testata, että tykkääkö tyylistä kuitenkaan pidemmän päälle :D

   Poista
 4. HIIIH! Tämä ON tosi hassua. Mäkin olen viime aikoina googlannut
  inspiksiä "tehdasmaisuudesta" :))!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on selvästi havaittavissa industrial-epidemia sisustusbloggaajien parissa :D Noi Tolixin tuolit huutaa mun nimeä, mutta koska mun työsuhde loppuu 30.8. niin mies ei oikein lämpene monen sadan euron laittamisesta keittiön tuoleihin... Ihan liian käytännöllistä ajattelua sanon minä!

   Poista
 5. Joo, minäkin tykkään. En ehkä noin laajasti, mutta pikku osasia ottaisin mielelläni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään ehkä koko kotia sisustaisi industrial-tyylillä, mutta edes jotakin :) Ja pienistä jutuista on aina hyvä lähteä!

   Poista
 6. Vastavierailulla! ;)
  Ihanan selkeä ja kotoisa blogi sinulla :) Tämä tehdastyyli on kolahtanut muhunkin pahasti! Toteutus on vain vielä ajatuksen tasolla kun en oikein tiedä miten haluan tuoda sitä kotona esille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista ja tervetuloa mukaan! Mullakin on vielä työn alla tuo tehdastyyli, mutta kovasti yritän saada sitä sisustukseen edes jollakin lailla :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.