SOCIAL MEDIA

Kirppislöytöjä osa 2

Tämä postaus oli tarkoitus tehdä jo aikoja sitten, mutta sepä unohtui viikonloppuna. Olimme lauantaina jälleen ihanissa häissä, kiitos vaan J & M! Valitettavasti sain kotiinviemisenä räkätaudin ja sunnuntai menikin sohvalla peiton alla maaten. Eilen raahauduin väkisin aamulla töihin, mutta puolivälissä päivää oli pakko mennä työterveyshoitajan luo. Tuomiona saikkua tämä ja huominen ja ohjeena lepoa ja kuumaa juotavaa. Harmi vaan, kun meikäläisen on niin hankala vain olla. Koko ajan tekisi mieli mennä poimimaan mansikoita, siivota, kitkeä kukkapenkkejä tai pestä ikkunoita (huolestuttavaa).

Kävimme yli viikko sitten V:n äidin kanssa kirppiskierroksella ja sieltä tarttui jälleen muutama ihanuus matkaan. Ehdottomasti paras löytö oli mekko lauantaisiin häihin.


Valitettavasti minulla ei ole kuvaa mekosta päällä, sillä tyylillemme uskollisena, meille tuli melko lentävä lähtö. Valokuvaamiseen ei siis ollut aikaa. Mietin mekon ostoa pitkään, sillä se ei ole ominta minua, kuvio kun on melko retro. Päätin kuitenkin repäistä ja nappasin mekon mukaani 5 euron hintaan. Ja ilmeisesti se kannatti, sillä sain siitä kehuja kovasti.


Kirppikseltä mukaan tarttui myös suloinen käsilaukku. Raaskiikohan tuota edes käyttää, sillä alun perin ajattelin sen lähinnä koristeeksi.


Ja kyllähän minä löysin yhden sisustusjutunkin, valkoisen pitsikoristetyynyn. Mietin tätäkin ostosta pitkään, sillä pitsi ei tule minulle ensimmäisenä mieleen kotimme tyylistä. Tyyny maksoi kuitenkin vain 1,20 euroa, joten pakko se oli ottaa.


Ja tuo pitsi on kuulemma arvokasta, joten jos tyyny ei löydä paikkaansa, menee se varmaankin uudelleen kaupaksi.


Kivaa tiistaita kaikille! Minä jatkan blogikierrosta Finrexin ja nenäliinapaketin avulla.

10 kommenttia :

  1. On kyllä ihan sun näköinen mekko! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa :) Mun mielestä ei kyllä ollut, mutta mä päätin tehdä siitä mun näkösen :D

      Poista
  2. Voi mikä mekkolöytö!Tosi hieno ja laukku kanssa! <3
    Täällä kans räkätauti riesana :/ Paranemisia sinne!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja oli kaiken lisäksi todella mukava päällä :)
      Inhottava tauti kyllä, paranemisia sullekin!

      Poista
  3. Hei kiva mekko ja joskus on mukava kokeilla jotain uutta! Saattaa yllättyä ;)
    Olisi kyllä ollut kiva nähä se sun päällä asusteineen!
    Laukku on kans kiva,oliks toi kallis? T.kirppikselläkö kävit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkäpä sitä tulee käytettyä toistekin, niin sitten yritän muistaa ottaa kuvia :) Laukku maksoi hurjat 2,20 e ja T.kirppiksellä kävin, en tykkää siitä toisesta. Se on mun luottopaikka, mulla on tällä hetkellä omakin paikka T.kirppiksellä :D

      Poista
  4. Kivoja löytöjä oot tehnyt. Tuo mekko on just sellainen mistä itsekin tykkäisin mutta hetken ja toisenkin miettisin uskaltaisinko sitä pukea päälleni :D Hienoa että rohkaistuit repäisemään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä meinasin vielä lauantaiaamuna vaihtaa, mutta pakko se oli laittaa, kun kerta ostin sen :) Ja jälkikäteen oli kyllä hyvä valinta!

      Poista
  5. Hurjan söpö tuo laukku ja ihana tuo pitsityyny! :) Kirppiksiltä löytää välillä mahtavia löytöjä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua on kyllä viime aikoina lykästänyt kirppiskierroksilla :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.