SOCIAL MEDIA

Haaveissa työhuone

Kirjoittelin loppusyksystä maailman tylsimmästä huoneesta eli vierashuoneestamme. Olen ollut jumissa sen sisustuksen kanssa jo pitkään ja pyöritellyt ideoita aina pienistä uudistuksista koko huoneen täydelliseen muutokseen. Eniten houkuttaisi luopua vierassängystä ja lisätä huoneen käyttöastetta muuttamalla se kokonaan työhuoneeksi. Pientä työpistettä olen huoneeseen yritellyt jo aiemminkin, mutta V:n raahattua sinne perhonsidontapöytänsä, ei työpisteelle ollut enää tilaa. Sängyn paikalle haaveilenkin suuresta pukkijalkaisesta työpöydästä, jonka äärellä voisin tehdä kouluhommia ja levitellä inspiraationpuuskassa askarteluvälineet. V ei ole kuitenkaan vielä täysin vakuuttunut ideastani (vaikka se perhonsidontapöytä saisikin jäädä), joten toistaiseksi sänky on pysynyt paikoillaan.


Huone sai kuitenkin pienen piristyksen ihanasta Hakolan Lempi-hyllystä. Mitoitettiin hylly seinään niin, että se toimii sekä vierassängyn yöpöytänä että mahdollisen työpöydän parina. Eikä hyllyn paikoilleen saaminen helpottanut työhuonekuumettani lainkaan. Näen itseni niin selkeästi tuossa ikkunan edessä, työpöytäni äärellä kirjoittamassa gradua ja nauttimassa ympäristöni pienistä inspiroivista yksityiskohdista. Jospa tätä ideaa myisikin V:lle valmistumiseni nopeuttamisena...
Mahtista viikonloppua! Ihanaa saada viettää se kotona <3

12 kommenttia :

 1. Mahtista viikonloppua sinnekin ❤️

  Ei muutako suunnitelmat toteutukseen ja kyllä saat V:n pyöritettyä luulemaan, että suunnitelmat on hänen. Kääk, joko siellä gradua mietitään! Aika kuluu niin nopsaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy jatkaa neuvottelua tuosta työhuoneesta ;) Ja kyllä, menen harjoitteluun elo-syyskuuksi ja siellä teen gradun toiminnallisen osuuden. Ja sitten ei ole jäljellä muuta kuin kirjoitushommia ja pari syventävää kurssia. Hirmu nopeasti menee aika!

   Poista
 2. Kaunis hylly! Täällä on työhuoneita koko koti täynnä (varsinainen erillinen työhuonen kun meiltä puuttuu), kun molemmat miehen kanssa opiskellaan työnohella.
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin se työhuone on yleensä ruokapöytä (V kun tekee jonkin verran töitä myös kotona) ja sitten niitä papereita ja läppäriä siirrellään edestakaisin ruokailun tieltä :) Ja itsehän olen kirjoittanut esseen jos toisenkin sohvannurkassa mutkalla ja ergonomian puutteen huomaakin sitten seuraavan päivän niskajumina :D

   Poista
 3. No kyllä sun ehdottomasti pitäis se työpöytä saada. Sängyssä on niin hankala askarrella ja gradua kirjoitella :D.

  Lempi-hylly on kiva. Ei ole kauaa, kun itsekin sen tilasin. Valkoisena tosin.

  Koti on ihmisen paras paikka <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehdottomasti! Tuo Lempi-hylly on aivan ihana, itse pähkäilin värin kanssa pitkään, mutta musta on kyllä meille parempi. Ja täällä nyt odotellaan kuvia teidän Lemmestä, että pistähän blogiin juttua, kun hylly on tiensä seinälle löytänyt :)

   Poista
 4. Olen ihaillut tuota hyllyä siitä lähtien, kun sen ensi kertaa näin. Kaunis ja tyylikäs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuin myös :) Tuo hylly on mielestäni todella kiehtova, siinä on yhdistetty samanaikaisesti jotakin täysin uutta ja perinteistä. Loistava esimerkki suomalaisesta muotoiluosaamisesta!

   Poista
 5. Työpöytä tuolle paikalle olisi uskomattoman kaunis! Ja hylly on tosi veikeä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, minustakin se olisi ihan täydellinen paikka työpöydälle! Ja tuo Hakolan hylly on kyllä raikkaan erilainen :)

   Poista
 6. Jos niitä vieraita ei alvariinsa ole niin itse muuttaisin huoneen. Meillä oli työhuone/vierashuone. Vahva painostus sanalla oli, nykyisin siellä asuu Neiti 7kk joka tosin on vallannut pienen lapsen tarmolla ihan koko muunkin asunnon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän niitä ihan jonoksi asti ole :) Silloin vaan kun on, niin on ollut tarvetta neljälle petipaikalle ja mikäli vierassängystä luovutaan, joutuu kaksi paikkaa etsimään jostain muualta. Mutta annetaan ajatuksen hautua :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.