SOCIAL MEDIA

Kaunis kalenteri vuodelle 2018

Olen henkeen ja vereen kalenteri-ihminen ja tarvitsen nimenomaan perinteisen paperisen version - asioiden ylös kirjaaminen kynällä saa menot pysymään paremmin mielessä. Sopivan kalenterin etsiminen onkin jokavuotinen operaatio, esteetikkona kun kalenterin ulkonäkö on yksi tärkeimpiä kriteerejä. Ja jotta homma ei menisi liian helpoksi, tarvitsen kullekin aukeamalle viikkonäkymän, kellonajat ja jokaisen päivän omaan pystysuoraan sarakkeeseensa. Tähän kaatuikin monen kauniin kalenterin osto, tällä hetkellä kun tuntuu olevan muotia tyhjä kirjoitustila sekä vaakasuoraan merkityt viikonpäivät.


Olinkin jo luovuttamassa kalenterin ulkonäön suhteen ja ostamassa ihan perus version tuunattavaksi, kunnes silmäni osuivat tyylikkään mustavalkoiseen kalenteriin. Sisältö täytti tarkat vaatimukseni ja kannessa oleva Tommy Tabermannin runo sinetöi ostopäätökseni.Elämässäni on ollut parin viime vuoden aikana isoja päätöksiä ja rohkeutta hypätä on tarvittu. Runo puhuttelikin minua erityisesti ja päätin, että haluan muistaa sen rohkeuden joka kerta, kun kalenterini avaan. 


Onko sinulla jo kalenteri valmiina uuteen vuoteen?

8 kommenttia :

 1. Ihana kalenteri! Ja juuri tuollainen minunkin kalenterini on vuosia ollut. Viikkonäkymä ja sarakkeet juuri noin. Paitsi tänä vuonna, sillä taivuin viimeinkin sähköiseen kalenteriin. Työkalenterini on sähköinen ja päätin lopettaa kahden kalenterin ylläpidon. Yllättävän hyvin olen selvinnyt nyt melkein vuoden pelkällä sähköisellä kalenterilla. Mikä ei tarkoita sitä, ettei niitä muistikirjoja edelleen laukussani seikkaile;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielestä tuo kalenteri on aivan ihana! Tulee joka kerta hymy huulille, kun sen näkee :) Sähköinen kalenteri on kyllä työelämässä hyvä, etenkin jos muut voivat merkata kalenteriisi menoja. Itsekin sellaista olen aikoinani käyttänyt. Nyt opiskelijana tämän mallinen kalenteri on ehdoton, saa luennot merkattua fiksusti ja pysyy kartalla, missä milloinkin täytyy olla. Toki käytän myös mobiilisovellusta meidän kurssi-ilmoittautumisista (siitä näkee luokat), mutta muutoin on elämä välillä sellaista palapelin kasaamista, että ilman paperista kalenteria olisin hukassa :D

   Poista
 2. Onpa kerrassaan kaunis ja myös herkkä kalenteri. Minulla on kalenterihankinnat vielä tekemättä, mutta joku tämäntyylinen voisi olla ihan kiva vaihtoehto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kyllä osui ja upposi ensisilmäyksellä :) Tsemppiä kalenterin etsimiseen!

   Poista
 3. Tosi kaunis kalenteri, täytyypäs laittaa ostoslistalle <3

  VastaaPoista
 4. Kaunis kalenteri! Itsekkin suosin perinteistä, ja sellainen on jo hankittuna. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä rakkautta ensisilmäyksellä :) Kiva kuulla, että on muitakin perinteisten kalentereiden kannattajia!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.