SOCIAL MEDIA

DIY Tv-taso

Opiskelijaboksiini muuttanut televisio on ollut syyskuusta asti huoneeni lattialla ja sitä onkin ollut melkoisen epäergonomista katsoa niin matalalta. En ole kuitenkaan halunnut maksaa "oikeista" tv-tasoista, sillä ajatuksissa on pyörinyt sellaisen tekeminen itse. Ja mitä pienempiin osiin tason saisi, sitä parempi. Asun nimittäin neljännessä kerroksessa ja talomme minihissiin ei mahdu juuri mitään. Edelleen on traumat siitä, kun V:n kanssa kannoimme 120 senttistä runkopatjasänkyäni kierreportaita neljänteen.


Sainkin opiskelukaveriltani ilmaiseksi kaksi hieman kulunutta hyllylevyä, jotka päällystin valkoisella puukuvioisella DC fixillä. Ja toinen ihana luokkakaverini käytti minua autolla rautakaupassa, josta matkaamme lähti neljä kuuden kilon painoista pilariharkkoa. Harkot maksoivat 8 euroa ja 16 euron isosta DC fix rullasta jäi vielä lähes puolet jäljelle. Tämän tee-se-itse tv-tason hinnaksi ei siis tullut kuin vajaa parikymppiä. Täydellinen opiskelijabudjetin ratkaisu! Ja vieläpä sopivan rouhea minun makuuni.Aurinkoista lauantaita!

10 kommenttia :

 1. Just tuollaisia ne pitäiskin olla ne opiskeluboksien kalusteet, kun ei niissä asunnoissa kumminkaan ihan kovin monia vuosia viivytä ja etenkin kun teilläkin se koti on jo muualla eikä tarvitse tulevaisuudessakaan kovin montaa tasoa telkkarille :) Ihana idea!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Ja V ei antaisi ikinä tehdä tällaista kotiin, se kun ei oikein arvosta noita harkkoja sisustuselementteinä :D Niin hyvä se on päästä toteuttamaan itseään täällä opiskelijaboksissa :) Ja kiitos, mäkin tykkään tästä kovasti! Ei tosin ollut oma idea, vaan somesta lainattu :)

   Poista
 2. Kiva, moderni ja rouhea idea :) Ja täydellinen opiskelijaboxiin.

  VastaaPoista
 3. Hauska idea ja näyttää kivan persoonalliselta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Ei ainakaan kellään opiskelukaverilla ollut samanlaista :)

   Poista
 4. Tulipa hieno tv-tasostasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuosta tv-tasosta tuli heti yksi lempparijuttu täällä opiskelijaboksissa :)

   Poista
 5. Hyvännäköinen tv-taso! :) mistä tuota puukuvioista fixiä löysit? -Anniina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ostin puukuvioisen fixin K-raudasta ja myös Prisman valikoimassa olen sitä nähnyt :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.