SOCIAL MEDIA

Valkea uusin silmin

Keskiviikkona minulla oli aikaa pyöriä Oulun keskustassa ennen opintojen alkua ja suuntasinkin uuteen kauppakeskus Valkeaan. Muutama viikko sitten tuli siellä jo ensimmäisen kerran käytyä, mutta nyt ehdin tutustua paikkaan paremmin, viimeksi kun aika meni ihmismeressä selviytyessä. Sisustussuunnitteluopintojen myötä olenkin alkanut katsoa tiloja eri tavalla ja huomioni kiinnittyikin Valkeassa kauppojen sijaan aivan muihin asioihin. Ylivoimaisesti upein yksityiskohta löytyykin kolmannen kerroksen Ravintolamaailma Köökiin mentäessä. Liukuportaiden yläpuolella aaltoilee kaunis puukuvioinen katto, jonka upea muoto korostuu entisestään valaistuksen avulla.


Hieman nauratti niin minua kuin kanssashoppailijoita, kun ravasin liukuportaita edestakaisin kännykkä kädessä saadakseni kuvia katosta. Mutta hei, a girl's gotta do what a girl's gotta do.


Toisessa kerroksessa huomioni kiinnitti jättimäinen viherseinä. Siitä olikin haasteellista saada kunnon kuvaa kännykällä, joten tyydyin lähikuvaan yhdestä kulmasta. Eipä muuten tullut mieleen kokeilla, onko kasvit aitoja...


Jokaisesta kerroksesta löytyy myös tyylikkäät penkit, jotka edustavat mielestäni hyvin skandinaavista muotoilua - vaaleaa puuta, ripaus metallia ja yksinkertaisen selkeä muotokieli.


Kiinnitätkö sinä huomiota julkitilojen yksityiskohtiin?

6 kommenttia :

 1. Kiinnitän. Aina :). Etenkin positiivisessa mielessä, koska tulee aina hyvä mieli, kun joku tila on suunniteltu paitsi toimivaksi, myös kauniiksi. Ja kestäväksi.. Ja vielä jos on käytetty kotimaista puuta, niin tulee lisäpisteitä. (Mun painajainen on mm. kylpylät, joissa jo muutaman vuoden jälkeen on ruostetta ja repsottavia laattoja. Poikkeuksen tekee se teidän kulmilla oleva meidän kesäkohde, joka on tehty alunperin kunnolla)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on muuten totta, mullekin tuli hymy huulille, kun pyörin tuolla Valkeassa ihailemassa noita yksityiskohtia :) Ja nyt täytyy tunnustaa, että mä en oo ikinä käynyt siinä meidän lähellä olevassa kylpylässä..... :D

   Poista
 2. Oi miten ihana tuo penkki :). Love it!

  VastaaPoista
 3. Tosi raikas näkökulma täällä sisustus- ja lifestyleblogien viidakossa! Yleensä esitellään ne lempikaupat, mutta sä teit nyt jotain uutta <3 Mä olen ihan instagramin myötä oppinut kiinnittämään huomiota yksityiskohtiin ja pikkuseikkoihin ja ylipäätään sellaiseen kauneuteen, joka ei ole niin itsestäänselvää. Esittele sinä jatkossakin kattoja, seiniä ja lattioita, siten niihin oppii kiinnittämään huomiota harjaantumattomatkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en kestä kun sulla on aina niin ihania kommentteja! KIITOS <3 Mun on kyllä pakko hankkia uusi puhelin, että pääsen Instagramin ihmeelliseen maailmaan :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.