SOCIAL MEDIA

Styleroom

Tänään on ollut ihan huippukiva sunnuntai. Kaunis auringonpaiste ja mukava 10 asteen pakkanen houkutteli meidät V:n kanssa läheiselle koululle luistelemaan. Taitaa olla kymmenisen vuotta siitä, kun meikäläisellä on viimeksi ollut luistimet jalassa, mutta pystyssä pysyttiin. Luistelun jälkeen maistui V:n keittelemä poronlihakeitto ja saimme Rukalle matkalla olleita yllätysvieraitakin. Siihen päälle vielä lenkki koiran kanssa ja hyvät löylyt saunassa, niin nyt alkaisin olla melko valmis sohvanmutkaan rötväämään.


Se tärkein asia oli kuitenkin se, että Maailman Paras Paikka löytyy nyt myös Styleroomista (kyllä, vihdoin uskaltauduin opetella käyttämään uutta SOME-kanavaa), joten käykäähän seurailemassa sielläkin. Albumeja on tosin vasta yksi luotuna, mutta hiljaa hyvä tulee. Ei sitä Roomaakaan päivässä rakennettu.


Nyt toivottelen kaikille oikein mukavaa alkavaa viikkoa!

10 kommenttia :

 1. Ois ollu suorastaan syntiä jättää ulkoilematta näin kauniina päivänä! Tämmöisiä aurinkoisia päiviä saisi tulla vielä paljon lisää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta! Onneksi meillä on tänäänkin paistanut aurinko kauniisti (vaikkakin päivä kului sisällä istuen). Jotenkin ihmiset on niin ihanan hymyilevällä tuulella aurinkoisina päivinä :D

   Poista
 2. Minäkin olen ollut jo tovin, mutta paljoa en ole saanut aikaiseksi...

  VastaaPoista
 3. Mä en päässyt nauttimaan ihanista ilmoista, koska olin koulutuksessa koko viikonlopun. Arvaa v*tuttiko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No varmasti! Mutta onneksi mennään kevättä kohti, niin aurinkoisia päiviä on tulossa monta lisää :)

   Poista
 4. Mulla alkoi vanhat nilkat särkeä pelkästä ajatuksesta, että tarttis laittaa kivikovat kaunot jalkaan :D. Ne kun on mallia "museo". Mutta ajatuksena luistelu aurinkoisena päivänä on kyllä kivaa. "Kuu-ukko" ja "kolmonen" oli mun bravuurit :D. Niihin ei tosin paljon tarvittu.

  Onnea style-roomiin! Mun ei tuu siellä oikein koskaan poikettua, mutta joskus joku linkki sinne johtaa ja kivoja juttuja siellä onkin. Ei vaan kaikkeen pysty kykenemään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin oli melko kovaksi mennyt luistimet, mutta hyvin sai vielä survottua jalkaan :D Eikä me luisteltu kun puoli tuntia, niin oli jalat jo aivan rikki... Mun bravuuri taisi olla ihan vaan pystyssä pysyminen :D

   Mä olen monesti netin kuvahaun kautta päätynyt Styleroomiin ja vihdoin uskaltauduin sitä itse käyttämään. Ihan hauska paikka, vaikkakin opettelua vielä vaatii!

   Poista
 5. Täytyykin seurata myös Styleroomin kautta. Itse siellä käyn harvemmin, mutta silloin tällöin aina kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu! Täytyisi ehtiä luoda sinne useampia albumeita. Tää some vaan on sellainen, että kun johonkin hommaan oikein uppoutuu, niin helposti menee useampi tunti :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.