SOCIAL MEDIA

Kova kotimainen - Monamii Design


Vieraillessani ihanassa Domdomissa, iskin silmäni hurmaaviin Monamii Designin tarjottimiin ja alustoihin. Kyseinen merkki onkin Domdomin takana hääräävien sisarusten, Mirkan ja Piritan, omaa tuotantoa.


Valinnanvaikeus meinasikin iskea eri kuosisia puualustoja hypistellessäni, mutta lopulta kiikutin kassalle sulka-aiheisen kaunottaren. Ja onhan se UPEA, ihan isoilla kirjaimilla.


Kauniin ulkomuotonsa lisäksi alustat ovat täysin kotimaisia, sillä ne on suunniteltu ja valmistettu Suomessa - suomalaisesta koivusta.


Toinen puoli sulka-alustastani paljastaakin valmistusmateriaalin ja alustaa voikin käyttää kummin päin tahansa. Ei siis vaaraa kyllästymisestä.


Minusta tuli ainakin fani!

10 kommenttia :

 1. Oi vitsi, juuri tänään ruokaa laittaessa ja sen jälkeen keittiötä siivotessa pohdiskelin, että joku tuollainen kaunis leikkuulauta olisi niin kiva kulahtaneiden muovisten tilalle! Kehtaisi jättää esiinkin. Ja sitten täällä on tällainen ihan täydellinen. Ehkä pakko googlailla saisko noita meidän kylältä. :)

  //Kaisa J - Koti-ikävä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, sanoisinko että ajatustenlukutaitoa parhaimmillaan :D Noita Monamii Designin tuotteita ei taida saada vielä muualta kuin Domdomin kivijalkamyymälästä. Sisarukset kun eivät ole vielä tainneet virallisesti tuotemerkkiä julkaista :)

   Poista
 2. Mä niin tykkään näistä puisista leikkulautajutuista. Esittelemäsi leikkuulauta onkin tosi kaunis. Kivasti yhdistyy puu ja moderni muotoilu. Kelpaisi tännekin mainiosti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä ihana! Ja monikäyttöinenkin, sillä toistaiseksi olen pitänyt vain "tauluna" keittiönhyllyllä :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.