SOCIAL MEDIA

Terveiset mökiltä

Parin yön mökkireissumme kului pihaa ja aittaa siivotessa sekä hamassa tulevaisuudessa siintävää remonttia suunnitellessa. Ja koska mökki ei ennen remonttia ole kovinkaan kuvauksellisessa kunnossa, niin keskitytään kuvissa maisemiin ja pienempiin yksityiskohtiin.

Siivouksen lomassa nappasin kuvat myös mahtavista löydöistä, jollaisiksi lasken retron lippalakin sekä 7 Päivää lehden vuodelta -99. Jäi kuulkaa uusin Deko kakkoseksi, kun piti lukea kaikki Kennedy-tragediasta sekä katsoa kuvat Beckhamien miljoonahäistä.


Ja tein minä yhden ihan oikean löydönkin (mitenkään edellisia väheksymättä), nimittäin mahdottoman hienot viinilasit. Vannotin jo V:llekin, että nämä kyllä jäävät mökille remontin jälkeenkin.


Tänään kävinkin sitten kyläilemässä eräässä omasta blogistaankin tutussa kodissa. Siitä tulossa oma postauksensa, kunhan ehdin käydä kuvat läpi. Kivaa keskiviikkoiltaa!

8 kommenttia :

 1. Mielikuviini piirtyi kuva sinusta istumassa tuo kyseinen lippis päässä, juomassa viiniä uudesta lasista ja tietysti selaillen samalla seiskaa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahahahahahhaa :D Harmi kun ei ollut viiniä matkassa mökillä, muuten olisin voinut lasit testatakin! Ja nimenomaan lippis päässä ;)

   Poista
 2. Wautsi! Aivan ihania kuvia!

  VastaaPoista
 3. Varmaan aika mahtilukemista tuo vanha Seiska. :D En ole itse koskaan oikein ollut mökki-ihminen, mutta nyt ollaan parina kesänä peräkkäin vuokrattu J:n kanssa mökki Turun saaristosta pariksi päiväksi. Kyllä siellä sielu lepää ja pääsee ihan eri tavalla irti arjen huolista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä, hurahti aika melko hyvin tuota lukiessa :D
   Mökkielämässä on kyllä oma viehätyksensä, pääsee juurikin eroon siitä arkisesta. Ja Turun saaristo on kyllä niin upea paikka, että siellä varmasti vielä korostuu se luonnon rentouttava vaikutus :)

   Poista
 4. Voi mä kateellisena mietin täällä että toiset ne lomailee ja mökkeilee ja ite vaan revin tapetteja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin haluaisin repiä tapettia, mutta V ei anna vaihtaa niitä :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.