SOCIAL MEDIA

Pihahommia

Omakotiasujalle löytyy aina jotakin kunnostustyötä, sellaista pientä fiksaamista, jonka valmistumista muut eivät välttämättä edes huomaa. Meillä onkin viime viikkoina tehty sadetta uhmaten juurikin näitä hommia. On öljytty terassia ja maalattu terassin kaiteita, vielä kun jaksaisi maalata kaiteet loppuun asti...On kaivettu etupihalta pystyyn kuollut ja toisia varjostanut tuija ylös ja istutettu tilalle pienen pieni kääpiövuorimänty.Ja nälkä kun yllätti, niin testattiin ensimmäistä kertaa V:n isältään saamaa savustuspönttöä. Melko hyvältä maistui V:n saama kuha savustettuna.Toivottavasti saadaan tänäänkin aurinkoinen ilta, minä kun suuntaan ystävieni kanssa Kainuun Musiikkijuhlille  JVG:tä, Jari Sillanpäätä, Haloo Helsinkiä ja Popedaa fiilistelemään!

8 kommenttia :

 1. Mukavia kesähommia teillä. En tiedä jaksaisinko itse omakotitaloasumista juurikin noiden loppumattomien pienien (ja suurempien) fiksailujen ja töiden takia. Mutta olisihan se oma piha toisaalta aivan upea juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin on näiden pihajuttujen kanssa vähän niin ja näin, kun en varsinaisesti ole mikään viherpeukalo. Maalaaminen on mukavaa puuhaa (jos tämä Suomen kesä antaisi siihen vähän paremmat säät), mutta ruohonleikkuu, rikkaruohojen nyppiminen ja kaikki muu kasveihin liittyvä, ei varsinaisesti houkuta :)

   Poista
 2. Omakotiasumisessa on just parasta se, että tekeminen ei koskaan lopu, mutta ihan itse saa päättää, tekeekö vai onko tekemättä :). Ellei nyt sit niin kauan ole tekemättä, että julkisivulautakunta puuttuu peliin :D

  Pieniä, mutta isoja muutoksia ootte puuhannu.

  Kivoja juhlia! Ja aurinkohan paistaa tottakai :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on vielä semmoinen tuuri, että asutaan kahden innokkaan pihanhoitajan välissä, niin meidän pihasta yleensä näkee, että meitä ei niin kovasti se kuopsuttaminen kiinnosta :) Ja rinnetontti tappaa pienimmätkin ruohonleikkuuhalut!

   Onneksi tuo terassin kaiteiden maalaushomma on semmoinen, että nyt kun sen saisi tehtyä valmiiksi, niin sitä ei muutamaan vuoteen tarvitsisi tehdä. Ruoho valitettavasti kasvaa joka vuosi :D

   Ja juu ei, aurinko ei paistanut. JVG nähtiin kuivana, mutta sen jälkeen alkoi sade.... Ja valkoiset converset ei ole enää (kahden pesunkaan jälkeen) valkoiset. Ja kännykkäkin kastui, onneksi se heräsi tänään henkiin kuivattelun jälkeen :) Mutta hauskaa oli!

   Poista
 3. Kyllähän niitä fiksausjuttuja ja projekteja aina omakotitalossa riittää :-) Mukavaa iltaa ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei lopu tekeminen missään vaiheessa :) Mutta itselleenhän sitä aina tekee (tai kuten Annukka toi esille, on tekemättä) :)

   Kiitoksia, oli kyllä mukava ilta sateesta ja mudasta huolimatta!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Tänks, oli kyllä hauskaa! Sadetta ja mutaa riitti, mutta se ei menoa haitannut :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.