SOCIAL MEDIA

Keittiössä

Kahden viikon kesäloma kului (liian) nopeaan ja tänään on aika palata arkeen. Tulevan iltavuoron lisäksi, palasin tänään myös salille 3 kuukauden treenitauon jälkeen. Ja kylläpä teki hyvää!


Lomalla pidin täydellistä blogitaukoa, joten muiden blogeja ei ole pariin viikkoon tullut luettua. Mutta enköhän minä pian pääse mukaan blogisiskojen kuulumisiin, sillä aika moni muukin vaikuttaa lomailleen.


Lomasuunnitelmani toteutuivat hyvin asuntomessuja lukuunottamatta, sinne kun emme ystäväni kanssa viitsineet kaatosateessa lähteä. Tulossa onkin postausta Tallinnan reissustamme, kunhan saan kuvat siirrettyä kännykästä koneelle.


Tämän postauksen kuvat ovat puolestaan keittiöstämme. Tältä se näyttää tänään, sateisena kesämaanantaina. Onneksi vaaleanpunaiset neilikat piristävät ja väriä tuo myös suloisen minttuiset chevron servetit, löytö Kärkkäiseltä, jossa kävin äitini kanssa ensimmäistä kertaa ikinä.


Mukavaa viikon alkua, niin lomailijoille kuin töihin palaavillekin!

P.S. Muistakaahan osallistua Indiedaysin lukijatutkimukseen, sitä kautta saatava tieto on kullanarvoista näin bloggaajan näkökulmasta. Lisäksi vastanneiden kesken arvotaan kolme 100 euron arvoista lahjakorttia sekä 30 kpl kauneustuotepakettia. Tutkimukseen pääset tästä ja aikaa siihen on vastata 31.7. saakka. Suurkiitos.

4 kommenttia :

 1. Täällä myös loma loppui ja arki on alkanut oikeastaan todella mukavasti :)

  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Täälläkin se alkoi mukavasti, mutta heti töihin palattuani napsahti nakki tänään tuuraamaan yövuoroon... Eli loppuviikko meneekin taas yöstä palautuessa :)

   Poista
 2. Tsemppiä taas arjen aloitukseen! :-) Kärkkäinen on kyllä mukava kauppa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kärkkäisellä oli kyllä kaikkea maan ja taivaan väliltä :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.