SOCIAL MEDIA

Tallinnassa

Lupasinkin jo aiemmin postausta tyttöjenreissustamme Tallinnaan, joten tässä se nyt tulee. Ilmat suosivat ja molempina päivinä aurinko paistoi siniseltä taivaalta.


Vanha kaupunki jaksaa ihastuttaa vuodesta toiseen. Sen kapeat kadut täynnä toinen toistaan ihanimpia putiikkeja ja upeita yksityiskohtia. Bongasinkin koristeellisia ovia ja sain ystävälleni aikaan useammankin hymyn pysähtyessäni kuvaamaan talojen ovia (taisi pari japanilaisturistiakin yhden oven kohdalla ihmetellä, että mitä nähtävyyttä minä oikein kuvaan). Mutta katsokaa nyt näitä karkkivärejä, etenkin tuo keltainen on aivan mieletön.


Ja erään putiikin ikkunalaudalta bongasin hauskan DIY-idean: lipastonlaatikosta tehty kukkalaatikko. Eikä tuo putiikin viereisen jäätelökioskin värikäs tuolikaan ollut hullumpi.


Ja sittenhän me tytöt syötiin ja juotiin, erityismaininnan ansaitsevatkin sushilajitelma sekä mansikka-mojito, namskis.


Kivaa keskiviikkoa! Minä suostuin viime yöksi tuuraamaan sairastunutta yöohjaajaa, joten vieläkin aivan sekava olo valvomisen jäljiltä. Onneksi edessä kaksi vapaata.

2 kommenttia :

  1. Vau, upeita ja värikkäitä reissukuvia! Pidän itse myös vanhoista rakennuksista ja kaupungeista, näitä tulee kuvattua ja ihasteltua vielä myöhemminkin.
    Herkun näköistä sushia mojitosta puhumattakaan. Reissut (ja hyvä ruoka) virkistävät. :) Mukavia vapaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mia! Oli kyllä todella mukava reissu ja lomakin tuntui lomalta, kun pääsi kotoa pois :) Ja sushi ja mojito olivat herkkuja!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.