SOCIAL MEDIA

Salmiakkia Bloomingvilleltä

Tokokuun lopun Oulun reissulta löytyi k-päisen lääkärin lisäksi jotain mukavaakin. Kun kerta Ouluun asti lähdettiin, oli pakko päästä poikkeamaan Lifestylenordicissa. Ja suurin ihme tapahtui siinä vaiheessa, kun V:kin suostui kanssani liikkeeseen ihastelemaan.


Bloomingvillen harlekiinikuvioinen keittiöpyyhe huusi hyllyssä nimeäni, joten pakkohan se oli mukaan napata. Materiaaliltaan se on napakkaa puuvillaa, joka ainakin omaan käteeni tuntuu laadukkaalta ja kestävältä.


Uuden induktiolietemme myötä, olen täysin rakastunut keittiöpyyhkeisiin. En toki siksi, että olisin yhtäkkiä innostunut kokkaamaan, vaan puhtaasti esteettisistä syistä: vanhassa liedessä kun ei ollut kahvaa, mihin keittiöpyyhkeitä ripustaa.


Ja kyllähän tekstiileillä saa helposti fiilistä muutettua. Vaikken valtavaan väri-iloitteluun ole uskaltanut lähteä, niin graafinen salmiakkikuvio iskee tällä hetkellä kovaa.


Mahtavaa viikonloppua!

6 kommenttia :

 1. Mukavannäköinen pyyhe, siinä putiikissa on kyllä vaikka mitä ihasteltavaa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä rakkautta ensi silmäyksellä :) Lifestylenordic on ehdottomasti yksi parhaimpia sisustusliikkeitä ja erityisen mukavaa on aika tukea pienyrittäjää. Toivottavasti miehellekin jäi jotakin korvan taakse, kädestä pitäen kun näytin hänelle kaikkea, mitä minulle voisi ostaa :D

   Poista
 2. Kaunis on pyyhe! Mustavalkoisuus jaksaa viehättää. Itse en ole edes vielä käynyt tossa liikkeessä vaikka Oulussa asunkin. Pitääpä laittaa muistilistalle.
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustavalkoisuus toimii aina, myös kesällä :) Ja suosittelen ehdottomasti käymään Lifestylenordicissa, ihan jo kauniin miljöön vuoksi!

   Mukavaa viikonloppua sinullekin!

   Poista
 3. Ihana pyyhe <3
  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.