SOCIAL MEDIA

Menu POV

Täällä kerroin viime viikon seikkailustani Oulussa ja lupasin tehdä oman postauksen Lifestylenordicin ihanista löydöistä. Ja tässä se nyt tulee, mukaan nimittäin lähti kaksi Menun POV seinäkynttilänjalkaa.


Pähkäsin pitkään mustan ja valkoisen välillä, sillä nämä löytäessäni, minulla ei ollut aavistustakaan, minne ne tulen kotona sijoittamaan. Tuulikaappiin ne kuitenkin päätyivät ja valkoisena sopivatkin sinne täydellisesti.


Nimi POV tulee sanoista "point of view" (näkökulma), mikä onkin osuva nimi, kynttilänjalka kun muuttaa muotoaan katselukulmasta riippuen. Seinäkynttilänjalkojen lisäksi POVta on saatavilla myös pöytämallina, joka sekin hauskan näköinen, itse kuitenkin rakastuin tähän seinämalliin.Mahtista perjantaita!

14 kommenttia :

 1. Kauniita!
  Ja kiitos - myös sinne kivaa perjantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä semmoinen tuote, että kun ne ensimmäistä kertaa näin jossakin sisustuslehden kuvassa, niin se oli rakkautta ensi silmäyksellä :) Ja yksi haave on vihdoin toteutunut!

   Poista
 2. Siis nuo ovat niin kauniit! Ja valkoinen olisi minunkin valintani, nämä kuvat vain vahvistavat sitä. :) Näistä ihanuuksista onkin tullut haaveiltua, mutta aina jokin muu menee edelle. Ehkä joulupukki voisi yllättää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin yllättynyt näiden hinnasta, ei ollut lainkaan niin kalliit kuin olin kuvitellut joskus lehdestä nämä bongatessani :) Joten toivottavasti pukki kuulee toiveesi ;)

   Poista
 3. Hauskat seinäkyntteliköt! Olenkin jossain tuotekuvissa miettinyt, että millaiset nää oikeesti on, kun on ollut kuva vain suoraan edestäpäin. Näissä kuvissa näkyy nyt tuo kolmiulotteisuuskin hyvin. Valkoinen on aina hyvä valinta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun jätit kommenttia, kävinkin lukemassa sinun blogiasi ja heti piti liittyä lukijaksi :) Mukava löytää uutta luettavaa!

   Nää on kyllä tosi veikeät tapaukset, näyttää joka suunnasta erilaiselta :D

   Poista
 4. On kyllä kauniit! Niin haluaisin meillekin tuollaiset mutta minnehän laittaisin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meillä oli vähän sama ongelma, tajusin vasta Lifestylenordicista lähtiessäni, että eihän mulla oikeesti ole paikkaa näille :) Mutta tuohon ne passasi ihan hyvin!

   Poista
 5. Ihanat! Minäkin haluaisin vielä toisen, ehkä juuri valkoisena :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.