SOCIAL MEDIA

Joskus voi käydä näinkin

Päättipä eilen eräs naisihminen herätä aikaisin ja hurauttaa autolla vapaapäivän kunniaksi Ouluun Hulluille Päiville. Perille päästyään hän kävi syömässä, jonka jälkeen muisti Torinrannassa olevan Lifestylenordicin. Siellähän se aika (ja rahat kului), joten sen ja muutaman vaatekaupan jälkeen olikin jo aika tavata ystävää kahvittelun merkeissä.


Kahvin jälkeen ystävykset kuitenkin vihdoin suuntasivat kohti keltaisten kassien kotipesää. Väkeä oli valtavasti ja tuotteet piti maksaa kerroksittain. Tässä vaiheessa naiselle iski väsymys ja epätoivo. Monia tuotteita hän piti käsissään, mutta loppujen lopuksi keltaiseen kassiin päätyi vain pari hiustuotetta, paketillinen mansikkasuukkoja sekä neule V:lle. Lifestylenordicista sen sijaan mukaan lähti kauniiden TineK:n servettien lisäksi pari muutakin ihanuutta. Ne tosin ansaitsevat oman postauksen, niistä siis juttua myöhemmin.


Hauskaa viikonloppua!

6 kommenttia :

 1. Paljon parempi noin :)

  Täällä ei onneksi ole Stockmannia niin lähellä, että tulisi mieleenkään poiketa. Yksi kerta vuosia sitten riitti. Oli mulle ihan liian hullua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän kyllä jäi se Work-valaisin kaivertamaan, netistä kun ne loppui ja siellä niitä olisi ollut hyllyssä monta :)

   Poista
 2. Olen kerran eksynyt hullareille ja olin pyörtyä siitä ihmismäärästä...Ostokset oli tosi vähäiset, sovituskoppeihin oli hirmu jonot, joten en jaksanut jonottaa. Mutta toisaalta kiva kokemus, niin tietääpä minkälaista menoa on luvassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä pääsin sovittamaan aika helposti, mutta jotenkin se ihmismäärä oli aivan ylivoimaista :) Ja tosiaan ne kassajonot ja se, että joka kerroksessa piti jonottaa kassalle erikseen....

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.