SOCIAL MEDIA

Mustavalkoista häihin?

Taas on se aika vuodesta, kun postilaatikkoon tipahtelee hääkutsuja. Lauantaina onkin tiedossa kunnon pirskeet V:n serkun astellessa alttarille. Ja nainen kun olen, pukeutuminen on aiheuttanut päänvaivaa. Minulle on jo lapsena opetettu, että toisten häihin ei pukeuduta kokovalkoiseen. Olen myös mieltänyt kokomustan asun ehdoton ei -listalle, etenkin kesähäiden kohdalla. Mutta entäs mustavalkoinen?

Lomaillessani toukokuussa Helsingissä, ostin Zarasta mustavalkoraidallisen mekon. Mekko on ollut toistaiseksi käyttämättä, joten nyt olisi hyvä hetki ottaa se käyttöön. Väriä asuun voisi tuoda kengillä ja koruilla ja niitä lähdinkin etsimään viikko sitten Oulusta.


Ballerinat ja korvakorut sieltä löytyikin ja vieläpä ale-hintaan. Ihastuin kovasti näiden itämaiseen fiilikseen. Turkoosin hiuskorun kun vielä löytäisi.


Itse mekko on malliltaan hyvin yksinkertainen, mutta silti siitä löytyy sitä jotakin. Mekon pituus ei tosin imartele näin lyhyttä ihmistä, etenkään kun en laita korkokenkiä jalkaani. Tämä siis täysin käytännön syistä, häiden vastaanotto kun pidetään ulkona ja käsittääkseni alustana on nurmikko.


Mekon idea paljastuukin selkäpuolella, johon rakastuin täysin.


Mitä mieltä te olette tästä asusta? Voiko häihin pukeutua mustavalkoiseen?

22 kommenttia :

 1. Itse olen ainakin ollut häissä mustavalkoisessa ja tuo on tosi hieno mekko. Korut ja kengät myös kauniit ja antavat kivan väripilkun. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista! Olen monesti nähnyt häissä mustavalkoisia asuja, mutta koskaan aikaisemmin en ole itse pukeutunut mustavalkoiseen :) Mutta eiköhän tällä kehtaa mennä!

   Poista
 2. Tosi tyylikäs muuten tuo uusi bannerisi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itsekin tykkään aikaisempaa selkeämmästä ja yksinkertaisemmasta ilmeestä :)

   Poista
 3. Aivan todella ihana mekko! Tyylikäs, kaunis! Ja mielestäni häihin sopiva:)! Turkoosit kengät ja korut tuovat pirteyttä ja kesäisyyttä kokonaisuuteen♥ Tykkään kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi! Mekon ainoa miinuspuoli on ihonmyötäisyys: ei voi ahtaa mahaa täyteen, jottei loppuillasta näytä viimeisillään raskaana olevalta :D

   Poista
 4. Hieno kokonaisuus, joten todellakin tuolla kelpaa mennä häihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia vaan avusta kenkien ja korujen etsinnässä :) Täällä sataa kaatamalla vettä ja (lämpö)asteita on alle kymmenen.... Täytyy varmaan ottaa häihin mukaan legginsit, villatakki ja huivi, jos meinaa iltaan asti tareta ulkona juhlia :D

   Poista
 5. Upea asukokonaisuus! Voit hyvin mennä häihin tuolla asulla..:)

  VastaaPoista
 6. Aivan mielettömän ihana mekko! Ihan perfect! Ja kivasti piristää turkoosi asua :)!

  VastaaPoista
 7. Ihan hyvin voi mennä mustavalkoisessa häihin.
  On muuten törkeän makee mekko!!

  VastaaPoista
 8. Ihana mekko! Ehdottomasti voi mennä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pakko se on mennäkin, kun enää ei ehdi muuttaa asua :)

   Poista
 9. Kaunis mekko ja sopii sinulle hyvin!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.