SOCIAL MEDIA

Ajatuksia treenaamisesta

Olen harrastanut liikuntaa siitä asti, kun osasin oman toiveeni harrastusten suhteen ilmaista. Vuosiin on mahtunut ratsastusta, show- ja street-tanssia, balettia sekä tankotanssia. Parin viime vuoden aikana tanssi on kuitenkin jäänyt ja tilalle on tullut salitreeni. Käynkin tällä hetkellä kolmesti viikossa salilla ja treenini on muuttunut entistä kurinalaisemmaksi. Olen lukenut paljon niin treenaamisesta kuin ravinnosta ja viime kuukausien aikana olen huomannut konkreettisen muutoksen vartalossani.

Olen aina ollut hoikka ja siro ja pitkään tunsin huonoa omaatuntoa asiasta. Pyöreämpien ja isompien ihmisten seurassa koin itseni "liian laihaksi" ja "häpesin" sitä, että vartaloni on treenattu. Yhtenä päivänä se kuitenkin iski. Ymmärrys siitä, että minä olen itse tehnyt kovasti töitä sen eteen, että näytän tällä hetkellä tältä. MINÄ, IHAN ITSE. En siis todellakaan ole missään bikini fitness -kunnossa, mutta tällä päivämäärällä, 24-vuotiaana, olen paremmassa kunnossa sekä fyysisesti että henkisesti kuin koskaan aiemmin. Ja kyllä, OLEN YLPEÄ SIITÄ. Erityisen tyytyväinen olen ollut salitreenin tuomaan muutokseen alavartalossani. Jalkani olivat pitkään ruipelot ja takapuoltani tuskin huomasi. Nyt minulla on reisilihakset ja pylly, wuhuu!



Monissa blogeissa on kevään aikana seurattu mahtavia elämäntaparemontteja ja kaikki kunnia näille upean muodonmuutoksen tehneille naisille. Oma hyvinvointi lähtee meistä jokaisesta itsestä eikä minun hyvinvointini ole keneltäkään toiselta pois.


Minä siis jatkan treenaamista entistä kovemmalla innolla ja aion tästä lähtien kantaa itseni selkä suorassa ja aidosti ylpeänä siitä, mitä olen tähän mennessä saavuttanut.

Mahtavaa lauantaita, olette kaikki oman elämänne supernaisia!

16 kommenttia :

 1. Kunpa minullakin olisi sitä itsekuria treenata sellaiset jalat kun tahdon :) Tankotanssia niin tahtoisin harrastaa, mutta täällä ei ole. Treenailun iloa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tankotanssi oli hauskaa, mutta aika ei riitä kaikkeen, niin täytyi siitä luopua salihurahduksen myötä :)

   Poista
 2. Hienoa! Kyllä kannattaakin kulkea ylpeänä itseään arvostaen. Jos et tee sitä itse, ei sitä tee kukaan muukaan. Ihanaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Hienoa!! Ja kyllä hieman kadehdin. Itsellä kun tuli niin seinä yllättäen vastaan kuin loukkaannuin. Lisäksi lääkkeet vaan nostanut painoa. Sitä saa välillä miettiä että voinko tänään käydä edes lenkillä jos en halua huomenna olla kipeämpi.. Huoh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terveydelliset esteet liikunnalle on aina ikäviä, etenkin jos itsellä olisi halua liikkua... Minullakin on polvien kanssa huonompia päiviä ja silloin ei voi kuvitellakaan menevänsä salille, hyvä jos töistä selviää.... Tsemppiä kovasti ja muista, että pienikin liikunta on parempi kuin ei mitään :)

   Poista
 4. Nyt tuli kyllä harvinaisen vanha olo, kun tajusin, että olen yli tuplasti sun ikäinen :)
  Mutta siitä huolimatta hyvässä kunnossa. Enkä nyt sano, että "ikäisekseni", koska se kuulostaa yhtä masentavalta kuin "nuorekas" :).
  Mutta kahta kovemmin töitä vaatii, mitä enemmän ikää tulee. Halusi tai ei.
  Nauti siis nuoruudesta ja kaikesta siitä mitä olet. Niinkuin varmasti teetkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti! Ja nautin, varmasti :) Tee sinäkin samoin!

   Poista
 5. go girl! Saliprokkis menossa täälläkin.

  VastaaPoista
 6. Kyllä, se on just näin Jossu! Jokainen voi kropallaan ja kropalleen tehdä mitä tahtoo! Kaikki tekeminen näkyy jossain vaiheessa ja siitä ei saa olla muuta kuin ylpeä! Jatka samaan malliin ja samalla asenteella :)

  VastaaPoista
 7. YESSS, you go girl :)))!

  VastaaPoista
 8. Vau, makeen näköinen pylly :) Mäkin kävin ennen lapsia salilla ym. lähes joka päivä, mutta sitten touhu harmikseni jäi. Yksi (teko)syy on se, että tahdo viitsiä töitten jälkeen ajaa kaupunkiin 15km salille, kun täällä meillä on niin ankee kuntosali. Ehkä joskus vielä otan itseä niskasta kiinni. Toivossa on hyvä elää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos :) Pystyyhän sitä kotonakin treenaamaan, jollei salille jaksa ajaa ;)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.