SOCIAL MEDIA

Lehtipohdintaa

Luen paljon sisustusblogeja ja myös Pinterestissä tulee vietettyä aikaa inspiraatiokuvia katsellen. Mikään ei kuitenkaan voita sohvalla/nurmikolla/mökillä loikoilua vanha kunnon aikakauslehti kädessä. Olenkin pitkään miettinyt sisustuslehden tilaamista ja sain hyvän tilaisuuden vertailla muutamaa lehteä, kun ystäväni antoi minulle pinon näytenumeroita.


Näistä kolmesta pidin eniten Avotakasta, sillä se oli sisällöltään nuorekkain ja vastasi eniten sisustustyyliäni.


Haluaisinkin kuulla kokemuksianne eri sisustuslehdistä. Mitä lehteä sinä suosittelisit ja miksi? Vai lukeeko kukaan enää nykyään lehtiä?

Ja muistutuksena, vielä on aikaa osallistua arvontaan.

16 kommenttia :

  1. Kauniit kodit on suosikkini. Siinä on eniten minun tyylisiä koteja ja taitaa olla muutoinkin eniten kotiesittelyjä verrattuna muihin suomalaisiin sisustuslehtiin. Lisäksi tykkään, että lähes kaikki kodit ovat ammattilaisten sisustamia. Kauniit kodit vain on turhan kallis tilattuna, joten ostan irtonumeroja. Nyt tilasin pitkästä aikaa Divaanin, mutta siihenkin olen aina välillä pettynyt. Satunnaisesti luen Plaza kotia ja Dekoa. Avotakka on minunkin mielestäni paras noista mitä sinulla oli testissä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauniit kodit on kyllä liian kallis tilattavaksi, ainakin minun mielestä :)

      Divaania olen muistaakseni kampaajalla lukenut ja myös Dekoa muistan selanneeni. Ne voisivatkin olla mahdollisia tilauskohteita :) Kiitos vinkistä!

      Poista
  2. Mun suosikki on deco. Tuo avotakan kyseinen numero oli muuten huippuhyvä.

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Mullakin se Deko olisi hyvänä vaihtoehtona mielessä :) Mutta toi Avotakkakin kyllä houkuttaisi!

      Poista
  4. Itse tykkäilen eniten Dekosta (myös Avotakka on oikein hyvä!) :) Se on kyllä ihan mahtavaa lueskella kaikessa rauhassa sisustuslehtiä; löhöillä auringossa ja nauttia samalla inspiraation tuulista♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se ON ihan parasta! Täytyy katsella millaisia tarjouksia on mistäkin lehdestä, niin jospa se auttaisi päätöksentekoa :)

      Poista
  5. Minä rakastan lehtiä, niitä kiiltäviä ihanuuksia on niin kiva selailla vaikkapa viikonloppuna viinilasin kanssa omalla terassilla! Sisustuslehtiä en kyllä lue (paitsi lääkärin odotushuoneessa tm. missä voi lukea ilmaiseksi), mutta ulkomaalaisia muotilehtiä ostan noin yhden kuussa, vaikka ne aikamoista rahanmenoa ovatkin. Yhteenkään suomalaiseen muotilehteen en ole oikein vielä tykästynyt; viime viikolla ostin Trendin kun olin kipeänä, ja pettymyksekseni sain lukea juttuja ihmissuhteista ja siitä, onko kauneusleikkaukset ok vai ei. Ei sillä, ihan viihdyttävää teksiä, mutta jos ostan muotilehden, haluan lukea muodista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lehdet on kyllä ihan parhaita, ihan jo se fiilis, että saa pitää käsissään sitä lehteä esim. läppärin sijaan :) Se on kyllä tosi ärsyttävää, kun monet lehdet tuntuu menneen semmoiseksi yleiseksi naistenlehtilätinäksi. Ymmärrän, että esim. Annassa tai MeNaisissa on yleisiä juttuja, mutta just esim. Trendissä, pitäisi kyllä mun mielestä pysytellä siinä muotiasiassa :) Vähän sama oli tuon Kotilieden kanssa: siellä oli juttu mm. uskoon tulleesta entisestä narkkarista.... Juu ei, en halua lukea hänen pelastumisestaan sisustuslehdestä :D

      Poista
    2. Se olikin Koti & keittiö, ei Kotiliesi ;)

      Poista
  6. Minustakaan oikean lehden selailua ei voita mikään.. Ja kun töissäkin (silloin kun olin töissä, nyt äitiyslomalla) on paljon koneella, niin en jaksa enää iltaisin viettää niin paljoa aikaa koneella, joten minusta parasta rentoutumista on nimenomaan lehtien selailu.. Divaani on kiva - siinä on kivasti muitakin kuin sisustusjuttuja. Deko on myös kiva, mutta usein se on himpun liian moderni ja "erikoinen" makuuni. Plaza on myös kiva, mutta joku siinäkin tökkii - ehkä kun se on ilmeisesti "käännöslehti", tai miksi niitä sanotaan... Tuo Talo & Koti taas on usein vähän liian maalaisromanttinen.. Täydellistä sisustuslehteä en ole vielä löytänyt, mutta luulisin, että jos seuraavaksi tilaan jonkun, se on Divaani. :)

    Kiva kun jätit kommentin niin löysin tänne sinunkin blogiisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koneella tulee kyllä vietettyä ihan tarpeeksi aikaa (vaikken toimistotyötä teekään), niin ihan jo se lehden kädessä pitäminen tuo mukavan fiiliksen :) Talo & Koti oli minunkin makuuni liian maalaisromanttinen ja Plazaa en ole tainnut koskaan lukeakaan.... Divaani ja Deko siis edellen vahvoilla :D

      Kiva kun jätit kommenttia ja tervetuloa mukaan!

      Poista
  7. Kyllä näitä lehtihirmuja vielä löytyy muualtakin ;) En ole oppinut vielä ollenkaan selailemaan netissä lehtiä.. Vanha kunnon paperilehti on paras, ja sieltä voi vielä näteimmät kuva leikata talteen! ;)

    Itse suosin ehdottomasti Dekoa! Äitini tilaa myös Glorian Kotia, jonka saan aina häneltä hänen luettuaan lehden! Ihan kiva sekin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, että teitä löytyy muitakin! :)

      Glorian Kotia luen aina kampaajalla, mutta se on mielestäni vähän liian kallis tilattavaksi. Muuten kiva lehti!

      Poista
  8. Mä en tilaa enkä lue oikeastaan lehtiä. Selailen vain blogeja ja saan inspiksiä teiltä muilta :)). Parhautta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä olet nyt se poikkeus muiden kommentoijien joukossa :) Jotenkin kuvittelin, että itse olisin se outolintu, joka vielä 2010-luvulla lukee lehtiä, mutta meitä näyttää olevan muitakin! Toki blogeista saa PALJON hyviä ideoita, mutta mun mielestä mikään ei voita vanhaa kunnon lehteä :D

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.