SOCIAL MEDIA

Alelöytöjä H&M:ltä

Selailin pitkästä aikaa H&M:n sivuja ja tulinpa klikanneeksi kotiin muutaman alejutun. Tällä kertaa tosin vaatepuolelta.

Olen koko kesän etsinyt itselleni maksimekkoa tuloksetta, sillä jopa xs-koot ovat aina olleet minulle liian isoja. Siitä huolimatta päätin kokeilla vielä yhtä ja ostoskoriin päätyikin musta olkaimeton maksimekko. Mekon kaveriksi tilasin vaalean farkkutakin. Edellisen kerran olen tainnut käyttää farkkutakkia ala-asteella... Ekstrana löytyi vitosella pitkä collegepaita. Jos ei muuten, niin vaikka kotikäyttöön legginsien kanssa.


Oletteko te tehneet paljon aleostoksia?

4 kommenttia :

  1. Uuhlalaa. Ihania ostoksia! Mä en ole hirveästi tehnyt alelöytöjä, mutten ole pahemmin etsinytkään! Täällä on meneillän kaappien tyhjennykset ja sit katsotaan mitä tarvitaan :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mäkään noita varmaan TARVI, mutta kiva on välillä ostella vaatteitakin :) Mulla on aina käynnissä jonkinasteinen kaappien tyhjennys, koska vähän väliä naputtelen facen kirppikselle jotakin myyntiin tai kannan suoraan UFF:n laatikkoon :D Niin mahtuu sitten uutta tilalle!

      Poista
  2. Ihania hankintoja. Itse ostin myös tuon pitkän puseron ja tykkään todella paljon. Ihana paita töihin, kun lasten kanssa touhuilee ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, ehkäpä se minullakin sitten sopii töihin, kun kehitysvammaisten kanssa touhuilen :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.