SOCIAL MEDIA

Talja olohuoneeseen

Olen pitkään haaveillut aidosta taljasta olohuoneen lattialle, mutta hinta on aina ollut hankinnan esteenä, minulla kun ei ylimääräisiä satasia pyöri taskussa. Mies ei myöskään ole lämmennyt ajatukselle, pääasiassa juurikin hinnan vuoksi. Kun sitten talvella bongasin facebookin kirppikseltä hieman jo kuluneen häräntaljan (joka sopi täydellisesti meidän budjettiin), sain miehenkin puhuttua ympäri.


Taljassa on pari paljaaksi kulunutta kohtaa, mutta pidänkin juuri siitä, ettei se ole uuden näköinen. Eihän uudella monen sadan euron taljalla uskaltaisi edes kävellä.


Olenkin ollut erittäin tyytyväinen taljaan ja sen helppohoitoisuuteen. Vanhaan ryijymattoon tarttui leivinuunia poltettaessa halkoroskia, joiden imurointi oli mahdotonta pitkän nukan seasta. Vanha matto muuttikin makuuhuoneeseen lämmittämään aamuvarpaita ja tämäkin ongelma ratkesi.Lämmintä torstaita!

12 kommenttia :

 1. Se on kaunis <3. Mä haluan ensi talveksi myös taljan..mustavalkoisen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielestä on kaunis! Ja ihanan tuntuinen jalan alla, joten suosittelen lämpimästi :) Ainoa miinuspuoli on se, että koska on aito talja, niin sen haistaa. Ei siis lemua mitenkään pahalle, mutta ulko-ovesta sisään tullessa nenä huomaa, että täällä on kuollut ruho lattialla :D

   Poista
 2. Kaunis on! Sopii teille todella hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hieman isompi olisi saanut ehkä olla, mutta eipä tuo pahalta näytä, kun muoto on kuitenkin epäsymmetrinen :)

   Poista
 3. Vastavierailulla! Ihana blogi ja koti! :) Ehdottomasti liityin samalla lukijaksesi.

  Laitoinkin tuonne omaan blogiin kommenttisi vastaukseksi, että liitythän itä-suomalaisten blogitapaamiseen? Laitamme tällä viikolla Kristiinan (Deko133 -blogista) kanssa sähköpostilistan kautta viestiä kaikille osallistuville ja saamme polkaisua homman käyntiin. Saankin sinun osoitteen tuosta blogin laidalta. Seuraa siis s-postiasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Yritän parhaani mukaan tulla, mutta vuorotyötä kun teen (eikä lomaa tälle kesälle ole), niin voi olla, ettei aikataulut passaa... Mutta ehdottomasti tulen jos pääsen! :)

   Poista
 4. Ihana talja! :)
  Löysin blogiisi tänään, ihanan näköistä! Mukava löytö! :)

  VastaaPoista
 5. Katsohan, tuttu taljahan se siellä!

  Kävin juttusillasi RSA-messuilla nyt viime viikonloppuna. Mietin sitten, että jostain olet etäisesti tuttu ja tässähän se selvisikin; kävit 2014 hakemassa Paltaniemeltä meiltä tuon taljan :D ympäri käydään, yhteen tullaan, vai miten se oli. Hauska sattuma. Hienolta näyttää talja tuolla teidänkin talossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kappas! Niinpäs olikin :) Talja on kyllä ollut huippuostos, edelleen olohuoneen lattialla nököttää :D

   Poista
  2. Hyvä että on ollut käyttöä :) meilläkin siellä Paltaniemellä edelleen toinen vastaava, isompi beigensävyinen vanhan pirtin lattialla, on se vaan niin kätevä että ei tee mieli tavalliseen mattoon vaihtaa. Puulammitteisen takan edustalla kun on, niin puista irtoaa roskaa koko ajan, mutta tuollaisesta taljasta se on helppo putsata pois :)

   Poista
  3. Juu, meilläkin on iso leivinuuni tuossa olohuoneen nurkassa ja hyvin on roskat lähtenyt taljasta :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.