SOCIAL MEDIA

Räpsyjä vessasta

En ole montaakaan kertaa kuvannut vessaamme, sillä se on talomme ainoa paikka, josta en niin kovasti pidä, minä kun en ole sinisen ystävä. Ja sinistä siellä riittää, sillä lattia ja kaapistot ovat siniset. Ongelmahan tämän ei pitäisi olla, sillä ne voisi maalata, mutta mies ei siihen suostu enkä minä yksin aio koko operaatiota suorittaa. Joten näillä mennään. Ettekä siis edelleenkään näe vessan kokonaisuutta, sillä pienestä vessasta on mahdotonta ottaa kunnollisia laajoja kuvia. Saatte siis tyytyä yksityiskohtiin.
Kivaa viikon alkua!

8 kommenttia :

 1. Kivoja ja kauniita yksityiskohtia! Muistelinkin, että taisit kommentoida mun vessapostauksessa teidän vessasta ja siitä, että teiltäkin sieltä löytyy sinistä. Jospa vessa joskus vielä muuttuisi enemmän makuanne vastaavaksi♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Miehen mielestä sininen vessa on hyvä, joten tuskin tulee tässä talossa vessan väritys muuttumaan.... Mutta siihen unelmien hirsitaloon ei sitten tule mitään sinistä :)

   Poista
 2. meidän wc odottaa rempaa, saa nähdä kauvanko se vielä saa sitä odottaa ;D

  VastaaPoista
 3. Meillähän kylppärin väritys on sellainen vihreähkö! Tosi kesäinen ja ihana siis. NOT! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä ottaisin milloin tahansa mieluummin vihreän vessan kuin sinisen, koska mä INHOAN sinistä! Ja silti asun sinisessä talossa :D Mulla ei oo vaatteisaakaan muualla sinistä kuin pakollisesti farkuissa :)

   Poista
 4. Meillä on tummanmintunvihreä latti vessassa,yök. Mutta oh well..kaikkea ei voi saada ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa melko eksoottiselta :) Mutta näinpä näin, kaikkea ei voi saada... Mieluummin otan ruman vessan kuin ruman olohuoneen, vessassa kun ei ole tarkoitus hengata :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.