SOCIAL MEDIA

Terassin kesää

Edellisestä postauksesta on vierähtänyt jo melkein kaksi kuukautta ja rehellisesti sanottuna, mielessä on pyörinyt koko blogin lopettaminen. Aikaa ei kirjoittamiselle tai kuvaamiselle ole ollut eikä oikeastaan halujakaan. Muiden blogeja olen kyllä käynyt säännöllisesti lukemassa, mutta oma takki tuntuu olevan melkoisen tyhjä. Toukokuu oli myös todella kiireinen opinnoissani ja heti luentojen loputtua, alkoi kesätyöt. Lisäksi käytimme Vihtorin kastroitavana kesäkuun alussa ja pari viikkoa herra asui kaulurin kanssa sisällä, joten kaaos oli sen mukainen. Ei siis todellakaan ole ollut mitään, mistä kirjoittaa.


Eilen kuitenkin teki mieli tarttua kameraan ja kuvata terassiamme. Haaveilin jo viime kesänä Ikean aurinkokennovalaisimista, mutta surkeiden kesäsäiden vuoksi, koko terassi jäi viime vuonna laittamatta. Nyt kuitenkin sijoitin kolmeen erikokoiseen valaisimeen ja ovathan ne aivan ihanat ruokapöydän yllä.


Terassille kaipailen vielä mustaa Ikean PS Vågö lepotuolia, jota lauantaina jo testailin Ikeassa, mutta mielenhäiriössä jätin sen kuitenkin ostamatta. Ja voin sanoa, että harmittaa melkoisen paljon. Lisäksi muutama kesäkukka olisi vielä tarkoitus tuonne hankkia, mutta muutoin mennään näillä tämä suvi. Eipä tuohon kolmella kulkuaukolla varustettuun pieneen terassiin ihan hirveästi mahdukaan.


Iloista juhannusviikkoa!

10 kommenttia :

 1. Mukavaa juhannusviikkoa!
  Terassinne näyttää mukavalta ja nuo valaisimet on kivat. Juuri viikonloppuna katsoin vastaavia valaisimia meidän terassille, vielä en hankkinut mutta ehkä syksyllä meilläkin jo on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! Tykkään kyllä, kun on katettu, niin saa paljon enemmän käyttöaikaa :) Toki viime talvi teki tepposet lumimäärällään ja kuvistakin näkyy, että tuo yksi osa terassista on painunut ja kaide mennyt ihan mutkalle. Saas nähdä, onnistuuko korjaus tunkkaamalla ja jos ei, niin sitten täytyy miettiä, pitääkö koko terassi purkaa ja rakentaa uusi. Ja suosittelen kyllä noita valaisimia! Eivät kyllä ole vielä ehtineet palaa, kun hitaasti latautuvat tuon valokatteen läpi, mutta nätit ovat ihan noinkin :D

   Poista
 2. Välillä ehtii, huvittaa ja jaksaa, välillä taas ei mitään noista, mutta blogi on kuitenkin sellanen kiva paikka, johon voi aina palata silloin, kun siltä tuntuu ja olla pois, kun ei tunnu. Tai ainakin luulen, että jos itse päättäisin, että lopetan koko blogin, heti tulis ihan hirrrrveästi kaikkea, mistä tekee mieli kirjoittaa. Ennemminkin mua on mietityttänyt FB-profiilin kertakaikkinen turhuus, koska minä ja Facebook ei vaan kertakaikkiaan olla toisiamme varten. En siellä käy kuin oikeastaan pakon edessä (työt) ja silloin, kun kilahtaa synttäri-ilmoitus puhelimeen. Viimeisin päivityskin taitaa olla helmikuulta. Ja Instakin on pölyttynyt jo vaikka kuinka kauan. Se on mulle jotenkin sellainen, että jos tulee pitkä tauko kuvien välillä, niin kynnys postata sinne mitään nousee tosi korkeaksi, vaikken edes tiedä miksi.

  Jaa niin. Niinkuin toisaalla jo sanoinkin, niin teidän terassi on tosi kivan näköinen ja noita samoja valoja himoitsin muistaakseni viime tai edelliskesänä, mutta niin oli tehnyt moni muukin, koska olivat loppu vähän joka Ikeasta. Nyt tekis taas mieli mennä tarkistamaan tilanne, mutta matkaa on sen verran paljon, ettei käy tosta vaan.

  Semppiä ja iloista juhannusta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siksi en oo pystynyt päätöstä vielä tekemään :D Ärsyttää vaan itseäni tämmöinen epäsäännöllinen päivittäminen, kun oon semmoinen tyyppi, että asiat tehdään kunnolla tai sit ei ollenkaan. Mutta täytyy vielä miettiä rauhassa, jahka ehtii :DDD

   Ja kiitos Annukka, tykkään kovasti itsekin! Varsinkin kun viime kesänä tuo terassi oli ihan hunningolla, niin nyt tuntuu ihan luksukselta :) Ilmeisen suosittuja nuo valot kyllä on ollut, onneksi Kuopion Ikeassa oli noita kun kävin. Ihanaa juhannusta teille <3

   Poista
 3. Kivalta näyttää terassi ja kauniit nuo valaisimet. Just täydelliset tuohon pöydän päälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielestä sopii tohon tosi hyvin :) Kiva kun jätit kommenttia Jani!

   Poista
 4. Täälläkin on välillä meinattu jo unohtaa koko blogi. En vaan yksinkertaisesti ole saanut työarkea ja blogia sopimaan yhteen, vaikka kuinka olen yrittänyt. Nyt kesälomalla on aikaa postailla ja kovasti toivon, että tästä tulis joku kipinä myös syksyyn, mutta sen näkee sitten taas kun työt alkaa :) Toisaalta tää on sen verran mukavaa puuhaa, ettei oikein osais lopettaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se tuppaa olemaan, että blogista tingitään ajanpuutteessa ensimmäisenä. Ja toisaalta hyvä niin, tämä kun on itselle ainoastaan harrastus, joten "oikea elämä" menee aina edelle :D Katsotaan mitä syksy tuo tullessaan, minäkään en ole valmis luovuttamaan blogin suhteen vielä, kyllä tämä on niin iso osa ollut elämää jo monen vuoden ajan, että vaikea se on lopettaa :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.