SOCIAL MEDIA

Pääsiäistunnelmia

Meidän pääsiäinen on perinteitä kunnioittaen hyvin vähäkoristeinen, yhtään virpojaakaan kun ei palmusunnuntaina käynyt. Viime vuonna tekemäni mustavalkoiset pääsiäismunat pääsivät jälleen höyhenpedille, tosin tällä kertaa valkoisten tulppaanien kaveriksi. Ja koska pääsiäisestä alkaa itselläni kevät, sai suurin osa kynttilöistä väistyä kaappiin odottamaan syksyn tunnelmallisia iltoja. Vitran suloinen Rotary-tarjotin tuo kaivatun keväisen väripilkun olohuoneeseen.


V lähti jo torstaina poikaporukalla Kittilään ja itsekin käväisin yötä ystäväni luona Oulussa. Pari kouluhommaa sain onneksi eilisen ja tämän päivän aikana tehtyä, mutta muutoin täällä on nautittu omasta ajasta, tuijotettu C Morea ja herkuteltu. Ihan parasta, kun saa vain olla kotona.



Leppoisaa pääsiäisen jatkoa!

8 kommenttia :

  1. Oikein ihanaa iltaa sinne :)

    VastaaPoista
  2. Ihanan rentoa sielläkin <3 Ja tuo tarjotin on ihana, täälläkin sitä on kovin mietitty. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuli kyllä hyvään saumaan tämä rento pääsiäisloma, hiihtolomakin kun meni Etelä-Suomessa kello kaulassa juostessa :D Tuo tarjotin on kyllä huippu, monikäyttöinen ja näyttävä! Ja vitsi että olen ylpeä, kun uskalsin valita tuon vaaleanpunaisen värin (kun ne musta ja valkoinen tuntui niin kovin "helpolta" vaihtoehdolta).

      Poista
  3. Kauniit nuo munat.
    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa! Hieman on viivat vinksallaan, mutta saavatpa ne käsintehdyiltä näyttääkin :D Mukavaa viikkoa myös sinne!

      Poista
  4. Todella kauniit pääsiäismunat. Varsin maltillista oli meilläkin koristelu pääsiäisenä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jani! Yksi munista itseasiassa lipsahti vahingossa kädestä lattialle ja siitä hajosi melkein puolet, mutta hyvin onnistuin näköjään piilottamaan sen :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.