SOCIAL MEDIA

Blogin uudet vaatteet

Huh mikä homma, mutta tulipahan tehtyä. Blogin uusi ulkoasu on vihdoin valmis ja olen kyllä enemmän kuin tyytyväinen. Blogipohjan ostin valmiina Etsystä, mutta melkoisen monta (kymmentä) tuntia meni itselläni ulkoasun hiomiseen ja sivujen saamiseen visioni mukaiseksi. Ja perfektionisti kun olen, jouduin käymään läpi kaikkien 591:n postauksen kuvat saadakseni ne asettumaan oikein uudelle pohjalle.

Blogin navigointipalkkiin on myös ilmestynyt uusi portfolio osio, jota päivittelen pikkuhiljaa. Opinnoissani tulen sitä kuitenkin tarvitsemaan viimeistään harjoittelupaikkaa etsiessäni, joten nyt oli hyvä mahdollisuus yhdistää se osaksi blogia.


Vanhoja postauksia läpi käydessäni, tunteet vaihtelivat häpeästä nauruhepuleihin. Melkein teki mieli poistaa alkuaikojen sepustukset, mutta jääköön ne muistiin todistuksena kehityksestä - niin sisustamisessa, kirjoittamisessa kuin kuvaamisessakin. Vai mitäpä tuumaatte meidän olohuoneen tyylistä viiden vuoden takaa, saatuamme olohuoneen remontin valmiiksi?

En ehkä kestä... Ja huomatkaa myös digipokkarilla otettujen kuvien mahtava laatu :D

Tuosta on onneksi tultu pitkä matka ja yksi parhaimpia puolia tässä hommassa onkin jatkuva kehitys. Opin jo tässä blogia muokatessani aivan valtavasti ja vaikka se aikaa vievää olikin, niin seuraavalla kerralla jo huomattavasti helpompaa.

Oikein ihanaa loppuviikkoa! Me hypätään autoon ja vietetään pitkä viikonloppu mökillä.

Ja hei, mitä tuumaat blogin uudesta ilmeestä? Jos jokin ei toimi, niin ilmoita ihmeessä, itse kun olen säätänyt, niin hyvinkin on voinut mennä asetukset vikaan.

17 kommenttia :

 1. Oi että mikä blogikaunotar! 😍 Ja minkä vaivan oletkaan jaksanut nähdä ulkoasun eteen, vau! Ja onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Hirveä homma siinä kyllä oli, mutta kannatti :)

   Poista
 2. Uudistus on onnistunut! Ja, totta ei vanhoja postauksia saa poistaa, kertoo kehityksestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että muutkin tykkää :) Ne vanhat postaukset on kyllä ihan hirveitä, mutta huumorilla pitää yrittää suhtautua :D

   Poista
 3. Hyvältä näyttää! ♡ Kauniiit värit. Mä en olisi ikinä jaksanut käydä läpi vanhoja, puuh! Niitä ei mielellään katso muutenkaan, tulee vain paha mieli kun ne ovat niiin über kamalia...! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Siinä postauksien läpi käymisessä oli ihan järjetön homma, bloggerkin kaatui useampaan kertaan :D Mutta nyt se on onneksi tehty ja olen tosi tyytyväinen blogin uuteen ilmeeseen! Ja joo, ihan järkkyjä jotkut vanhat postaukset...

   Poista
 4. U P E A !! Niin hieno ja täydellinen värimaailma! Hyvä sinä 👏🏽

  VastaaPoista
 5. Huuuuuh, mikä urakka! Täältä tulee sulle isosti rispektiä <3. Ja kiitos olohuonepiristyksestä :D. Täytyy sanoa, että jos multa olis kysytty, kenen olkkari on kyseessä, en ihan ensimmäisenä olis osannut Jossua ehdottaa, mutta aikansa kutakin ja ennen oli ennen ja nyt on nyt. Onneksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä, urakka nimenomaan! Toi olkkari on ihan järkky :D Ja V sanoi, että tykkäsi noista pinkeistä paneeliverhoista... Nyt on todellakin nyt, onneksi :)

   Poista
 6. No huh minkä homman oot tehny :) Mutta hyvältä näyttää tämä!!!

  VastaaPoista
 7. Onpa kiva tämä uusi ilme! Ja allekirjoitan täysin tuon, kuinka paljon sitä on vuosien varrella oppinut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jani! Tämä bloggaus on todellakin sellainen laji, että tekemällä oppii :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.