SOCIAL MEDIA

Harmaa keittiö?

Kuten monet blogia pitkään seuranneet tietävät, olen inhonnut meidän keittiökaappeja alusta alkaen. Uritetut ovet näyttävät makuuni aivan liian romanttisilta ja maalattuani keittiön ikkunaseinän ihanalla eukalyptuksen vihreällä, kaapinovien kellertävä sävy korostui entisestään. Meillä ei kuitenkaan allekirjoittaneen opiskelun vuoksi ole mahdollisuutta kalliiseen keittiöremonttiin ja koska kaapit ovat erikoismittaisia, tulisi pelkkä ovien vaihtaminenkin maksamaan hunajaa. Ehdotinkin yhtenä päivänä ovien maalaamista harmaaksi, harmaa sävy kun saisi koristeelliset ovet näyttämään freesiltä ja ehkä jopa aavistuksen modernimmilta. Ja aikansa asiaa mietittyään, V:kin innostui ajatuksesta ja oli jopa kuukkeloinut keittiökaappien maalausohjeita.

Kuva: Entrance
Kuva: Villa von Krogh
Kuva: Est living
Suurin huoleni onkin työtasojemme tummanruskea (jopa hieman punertava) laminaatti, jolle ei tähän hätään ole varaa tehdä mitään. V ei myöskään lämmennyt ajatukselle tasojen fiksaamisesta enkä itsekään kyllä ole vakuuttunut muovikalvon pitkäikäisyydestä keittiössä. Lisäksi sekä lattiamme että keittiön välitilat ovat harmaat, joten riski harmaaövereihin on suuri.


Mitäs sanot, kuulostaako idea ihan pähkähullulta?

P.S. Onko Bloggerissa taas jotakin vikaa vai missä mättää, kun alunperin terävät kuvat muuttuvat kauhean sumeiksi blogissa? Itse asiassa minun näytölläni näyttää tällä hetkellä kaikki vanhatkin kuvat sumeilta...

16 kommenttia :

 1. Kannatan! Sillä varmasti saa kivasti freesattua yleisilmettä! Annatte nyt vaan mennä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes! Joku muukin siis näkee visioni :) Täytyykin tutkailla pro grey värikarttaa...

   Poista
 2. Ääni maalaamiselle! Ja hei, tasotkin voi maalata!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässähän on siis jo neljä puoltoääntä :D Voiko työtasoissa pysyä maalipinta? Meillä ainakin kolhii veitset ja sakset tasoa, niin luulisi jäävän kauheat naarmut.... Täytyypä kysyä asiaa Prisman maaliosastolta :)

   Poista
 3. No ei kuule kuulosta yhtään pähkähullulta, vaan just hyvältä idealta! Ja veikkaan, että kun kaapit on maalattu, tasokin näyttää ihan erilaiselta. En koskis siihen. Enkä varsinkaan tosiaan millään fixeillä, jotka olittekin jo hylänneet.

  Jee. Kivaa, kun joku tekee jotain, kun täällä ei tapahdu mitään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, täytyy ekaksi maalata kaapit ja sitten katsoa tuota tasoasiaa :) Tuossa ekassa kuvassakin on tumma taso ja näyttää tosi kivalta (tosin tuo valkoinen välitila vaikuttaa omalta osaltaan). Kiva kun muutkin on innoissaan tästä!

   Poista
 4. No hei, todellakin maalaatte! Ja uusilla vetimilläkin saa sitten vielä extrailmettä aikaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täähän oli siis ihan kuningasidea! Enää toteutus puuttuu :) Ja vetimiä katselinkin jo sillä silmällä ;)

   Poista
 5. Kannatan maalaamista! Ja kuvat näyttävät ihan hyviltä, ei sumeilta. Ainakin minusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Vähän jo pro grey värikarttaa tuli vilkuiltua :) Mikähän näissä kuvissa sitten on...? Minun retina näytöllä näyttää aivan hirveiltä. Ja Photoshopilla ei kärsinyt pienentää kuvia lainkaan. Uusimmassa versiossa näyttääkin adoben keskustelupalstojen mukaan olevan joku bugi, joten PS:llä ei saa edes tallennettua hyvälaatuisia png kuvia...

   Poista
 6. Harmaa keittiö on yleensä niin kaunis..! :)
  http://westendmum.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin! Toivottavasti harmaa väri freesaisi tuota meidänkin keittiötä hieman :)

   Poista
 7. Hyvältä kuulostaa! Ihanan värinen tuo seinä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Tuo nefriitti on aivan ihana, tuli ihan lemppariseinäksi meillä :)

   Poista
 8. Varmasti tulisi harmaalla upea lopputulos...Itse yrittää sisäistää taas pyökkilistallisia kaappeja, jotka seuraavassa vuokra-asunnossa tulee olemaan keittiössä. ( ei ole ihan lempparit ) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on jo maaliruiskuja katseltu :D Vuokra-asuntojen keittiöt on kyllä välillä erittäin mielenkiintoisia... Jospa jotakin niille keksisit, kun pääsette muuttamaan :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.