SOCIAL MEDIA

Vihreän lumoissa

Minulla on ollut jo pitkään havaittavissa kovemman luokan värikuumetta ja olenkin kieli pitkällä kuolannut instassa värikkäitä sisustuksia. Ihan kovinkaan hurjaksi en silti uskaltanut heittäytyä, mutta vähän kuitenkin. Murrettu, upea, harmaanvihreä, N494 Nefriitti. Voi kun se näyttäisi seinälläkin yhtä hyvältä...


Leppoisaa viikon alkua!

P.S. Kiitos ihanista kommenteista edelliseen postaukseen, ihan turhaan nähtävästi jännitin.

4 kommenttia :

 1. Täällä hieman samanlaiset mietteen. Ja, niinpä hainkin juurikin tuota Nefriittiä pienen purkillisen. Tänään vuorossa siis maalaamista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä siis samat suunnitelmat :) Tässä justiin lounasta syön ja odottelen ekan maalikerroksen kuivumista - ja hitsi että tykkään uudesta seinän väristä!

   Poista
 2. Peukut nefriitille! On kyllä kaunis sävy, jolle olen itsekin katsellut paikkaa, mutta ei ole. Ja meillä suht kaikki seinät on samaa kakkaa lasikuitutapettia, joka ei innosta sen enempää maalaus-, tapetinpeitto-, tapetinrepimis- kuin tapetointihommiinkaan. Mutta tuun tänne sitten katselemaan sun lopputulosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää nefritti on kyllä ihana, ensimmäinen kerros jo seinässä :) Mä oon niin onnellinen, että jaksettiin remonttiaikana levyttää kaikki seinät uudestaan, kun vanhat tapetit oli tosiaan laitettu suoraan lastulevyyn ilman pohjamaaleja ja nehän ei lähtenyt sitten millään irti. Hirveä homma siinä aikanaan oli, mutta kyllä se vaan kannatti.

   Yritän saada piakkoin kuvia blogiin (kunhan nyt saisin tasaiseksi tuon maalipinnan, taidot näköjään vähän ruostunut...) :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.