SOCIAL MEDIA

Ounasvaaralla

Allekirjoittaneella oli havaittavissa pienimuotoinen blogitauko ja syy siihen löytyi Rovaniemestä ja sen kauniista maisemista. Yhteen uuteen kaupunkiin siis tutustuttu, aivan kuten kesäfiilistelyissä haaveilinkin.

Tuonne olisi voinut jäädä pidemmäksikin aikaa, sen verran rauhoittava vaikutus oli metsällä, suomaisemilla, hiljaisuudella ja hetkessä elämisellä. Ne pari miljoonaa hyttystä olisin tosin voinut skipata.

Iloa tiistaihin!

8 kommenttia :

 1. Todellakin rauhoittavalta näyttää. Ihania kuvia!

  Mulle ei ole hyttysistä ikinä haittaa, kun eivät mua syö. En valita :). Ininä kylläkin on vähän hermostuttavaa. Etenkin öisin. (Miten voi oikeasti yksikin niin pieni ötökkä häiritä isojen ihmisten yöunia niin tehokkaasti..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi oli kyllä aika mieletön paikka!

   Mua syö hyttyset AINA ja joka paikassa. Ja sit kun oon vielä vähän allerginen kaikille öttiäisille, niin niistä paukamista tulee aivan järjettömän kokoisia... Hehkeetä kulkea lyhyissä vaatteissa, kun jalat ja kädet näyttää siltä, että olisin ollut jossakin selviytymisleirillä :D

   Poista
 2. Kauniita maisemia tosiaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että Suomesta löytyy niin monenlaisia maisemia! Itse viehätyin noihin soihin ja tietynlaiseen karuuteen :)

   Poista
 3. Ihania kuvia olet ottanut, harmittaa tosi paljon ettei ehditty näkemään. Tämä meidän arki ja remppa on aivan liian kiireistä ja siihen päälle tultiin vielä kipeäksi. Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.