SOCIAL MEDIA

Se on kesä nyt

Vaikka toukokuussa saimme jo nauttia helteistä, on kesä vihdoin virallisesti täällä.



Aurinko paistaa, luonto on kauneimmillaan ja fiilis on energinen. Juuri tässä, juuri nyt, on hyvä olla. Jotenkin on sellainen tunne, että tästä kesästä tulee elämäni paras. Minulla kun ei koskaan ole ollut kahta viikkoa pidempää kesälomaa, niin aion nauttia tämän kesän vapaudesta täysillä. Istua laiturilla aamuun saakka, nauraa vatsani kipeäksi ystävän kanssa ja syödä litroittain jäätelöä. Ottaa kaiken irti kiireettömyydestä, vierailla uusissa kaupungeissa ja ihmetellä Suomen kesän kauneutta.


Toki opintoni jatkuvat läpi kesän, mutta piirtää voi myös omenapuun alla. Se on kesä nyt, joten fiilistellään sitä täysillä!

10 kommenttia :

 1. Onpa ihania kuvia! Ja pitkä kesäloma kuulostaa todellakin täydelliseltä. Ei oo mullakaan ikinä kuin parin viikon pätkä. Paitsi että tänä kesänä EHKÄ voidaan miehen kanssa lomailla kolme viikkoa putkeen. Ois aika kivaa. Joskin vielä pitää melkein pari kuukautta sitä odottaa. Yritän nauttia illoista ja viikonlopuista senkin edestä ja pitää työmurheet minimissä.

  PS. Jäi kommentoimatta blogin uutta ilmettä viimeksi. On ihan sun näköinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka! Mulla ei tosiaan ikinä oo ollut koko lomaa kuin se kaksi viikkoa (kiitos lyhyiden sijaisuuksien). Edellisessä työssä olisin tänä kesänä saanut täyden loman, mutta elämä yllätti, iloisesti tosin :) Toivottavasti teillä onnistuu kesäsuunnitelmat! Ja voisitte tulla tänne meidän huudeille, niin nähtäisiin <3

   Onneksi kesäillat on ihania, niihin kannattaakin panostaa! Ja kiitos, munkin mielestä ulkoasu on ihan mua :D

   Poista
 2. Aurinkoista ja leppoista kesää sinulle!

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus :) Toivottavasti kesästä tulee todella hyvä! :)

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia.Nautihan lomastasi. Toivottavasti tätä lämpöä ja aurinkoa riittää koko kesäksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, varmasti nautin! Meillä tulee juuri kaatamalla vettä, mutta välillä on hyvä sataakin, niin saa kotona tehtyä hommia :)

   Poista
 5. Nauti nyt kesästä ja kiirettömyydestä oikein kunnolla! Nykyaikana se on harvinaista herkkua. Onneksi itse sain koko neljän viikon loman yhteen putkeen ja vieläpä heinäkuussa ;)

  VastaaPoista
 6. Niin on! IHANAAA :)))!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.