SOCIAL MEDIA

Harjoittelua

Uusi viikko ja uudet kujeet. Minä olen tänään keskittynyt V:n mökkiaitan mallintamiseen remontointia varten. Suunnitelmia onkin mielessä monia ja innolla odotan, milloin päästään aitan kimppuun.



Hauskaa myös saada ihan konkreettista asiakasharjoitusta, vaikka V:n vapaan käden mittapiirrokset eivät alussa naurattaneetkaan.


Energiaa uuteen viikkoon!

8 kommenttia :

  1. Kivaa! Ja ihan samalta näyttää nuo vapaalla kädellä tehdyt mittapiirrokset kuin omanikin :). Siitä se lähtee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo mallintaminen on kyllä hauskaa puuhaa vaikka mulla välillä hermo meneekin, jos ei ihan heti onnistu :D Noi piirrokset oli ihan mielenkiintoiset, kun V ei aina itsekään muistanut, mitä on mittaillut. Että yritäpä tässä nyt sitten saada fiksua mallinnosta aikaan... :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos Jani! Toivottavasti onnistuu käytännössä yhtä hyvin kuin mielikuvissa :)

      Poista
  3. Kuulostaa mielenkiintoiselta! :) Mitä mallinnusohjelmaa käytät? Olen koittanut etsiskellä jotain ilmaisversiota omaan käyttöön, mutta melko kököin tuloksin.. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, saa nähdä mitä tästä kesäprojektista tulee :) Minulla on käytössä SketchUp, siitä on saatavilla sekä ilmaisversio että ammattilaisversio. Sisustussuunnitteluopinnoissa tuota ohjelmaa on opeteltu, mutta jos englannin kieli taipuu, niin varmasti sen osaa opetella itsekin. On meinaan minullakin tullut muutama opetusvideo googlattua, kun ei ole sujunut :D

      Poista
  4. Tosi mielenkiintoiselta kuulostaa! Muista sit päivittää kuulumisia aittaprojektista blogiinkin :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.