SOCIAL MEDIA

DIY Amppelit

Amppelit ovat ihastuttaneet minua jo pitkään ja huhtikuussa bongasinkin ihanan Fridan blogista amppelin punomisohjeen, josta jopa meikäläinen ymmärsi homman idean. Asia jäi mieleen hautumaan ja eilen se punomisinspis sitten iski. Uhriksi vanhat Socker -ruukut ja kaapista punomiseen sopivaa juuttinarua.


Hommahan osoittautui niin koukuttavaksi, että millään en meinannut lopettaa. Päätinkin siinä punomisen aikana, että tästä lähin kaikki saa amppeleita lahjaksi. Synttärit, joulu, mies tai nainen - amppeleita tulee. Täytyykin ehkä hakea Ikeasta varastot täyteen noita ruukkuja, niin on sitten materiaalit valmiina.


Omat amppelit ripustin kuistille ulko-oven molemmin puolin ja pujottelin niiden yläosaan vielä askartelulaatikosta löytyneet puupallot. Mielestäni näistä tuli ihan kivat, varsinkin näin ensikertalaisen tekemiksi.


Kasvit vielä uupuu ja sehän se onkin vaikeampi homma. Yrtit miellyttäisivät ulkonäkönsä puolesta, mutta niitä ei kuitenkaan tulisi kuistilta koskaan haettua. Jotain vihreää näihin  on kuitenkin saatava.


Lupsakkaa lauantai-iltaa ja superisti onnea kaikille valmistuneille!

14 kommenttia :

  1. Kivat tuli amppeleistasi - ja kiitos vinkistä; olen ihan missannut tuon Fridan postauksen. Meillä noille olisi tarvetta - isäntä näyttää jatkaneet terassin ja parvekkeen amppeliketjuja rautalangalla. Eikä mitenkään kauniisti;)
    Ihanaa kesäkuuta, Jossu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva, että oli hyötyä :) Nyt vaan äkkiä punomaan, niin pääset rautalankavirityksistä eroon :D Aurinkoa kesäkuuhusi!

      Poista
  2. Kivat amppelit, näitä onkin nyt monissa blogeissa näkynyt ja saavat innostuksen ilmaan täälläkin, nyt täytyy lähteä tarvikkeiden ostoon 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anu! Ei kun tarvikkeita hommaamaan, tuo punominen on NIIN hauskaa puuhaa :)

      Poista
  3. Kivalta näyttää. Itse vielä toistaiseksi olen elellyt ilman amppeleita, katsotaan muuttuuko mieli joku päivä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että muutkin tykkää! Saattaa olla, että sinäkin hurahdat näihin :)

      Poista
  4. Heh :) Juuri itsekin postasin aiheesta. Amppelien teko on kyllä kivaa ja varsinkin, kun saa tehdä juuri itselleen oman kokoisen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävinkin sinun postaustasi kurkkimassa, kivalta näytti sielläkin :) Amppelin punominen on kyllä vaarallisen mukavaa puuhaa!

      Poista
  5. Kivat amppelit, välillä on mukava näperrellä jotain itsekkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tämmöinen pieni näprääminen on kyllä hyvinkin terapeuttista :)

      Poista
  6. Tosi kiva amppeli! Mä aloin heti pohtia miten pääsisin uimaan sun lähipiiriin, että saisin joskus tollasen amppelin lahjaksi ;DD Tai sit vaan pitää opetella tekemään sellainen itse!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahahaha :D Mä muuten lähetin yllärinä kaksi amppelia entiselle opiskelukaverille, joka aina jaksaa tykkäillä mun blogikirjoituksista facessa :) Mut tää ei oikeasti ollut vaikeaa Fridan hyvillä ohjeilla, joten kannattaa kokeilla!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.