SOCIAL MEDIA

Voi Muuto minkä teit...

Tiedättekö mikä tämä on?


No tyhjyyttään huutava yöpöytäni tietenkin. Myin pois vanhat yöpöytien valaisimet, sillä liiallinen symmetria häiritsi minua, molemmat yöpöydät kun näyttivät lähes identtisiltä keskenään. Kirkkaista Jolly-pöydistä en ehkä malta luopua, joten valaisimilla on saatava uutta raffimpaa ilmettä. Ja uusimmasta Dekosta se sitten iski silmääni, upea Muuton Wood-valaisin. Tahtoo tahtoo tahtoo!

Kuva: formverk.com

Herranjumala, että osaakin olla kaunis pöytävalaisin. Mies ei tosin ymmärtänyt kyseistä ihastusta (väitti yläkoululaisten osaavan tehdä samanlaisen teknisessä työssä), mutta minäpäs se ostan omalle yöpöydälleni mitä tahdon. Ja nyt tahdon tämän. Täytyy varmaan aloittaa säästäminen...

Haaveilun täytteistä alkuviikkoa!

8 kommenttia :

 1. Kaunis, kirjoita joulupukille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy varmaan kirjoittaa :) Tosin joulupukki on ollut melko pihi viime vuosina....

   Poista
 2. No mitä jos se joulupukki tekis itse ;)? Uskon, että pystyis :). Ja sit siitä ei ikinä enää raskis luopua.

  VastaaPoista
 3. mä kaavailin tätä tosi pitkään työvalaisimeksi, En sitte ostanu, mut tää on tosi kaunis. Kesällä kävin hipisteleen liikkeessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, työvalaisimeksihan tää on vissiin tarkoitettu, mutta meillä ei pienelle työpisteelle mahdu pöytävalaisinta, joten siihen tarkoitukseen en voi tätä ottaa. Mutta ei kait kukaan estä mua yöpöydän lukuvalaisimeksi tätä ottamasta :)

   Poista
 4. Tuo on kyllä todella kaunis valaisin!!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.