SOCIAL MEDIA

Valosarja verhon tilalla

Yleensä talvea kohden mentäessä lisätään tekstiilejä ja rakennetaan pesämaista tunnelmaa kotiin. Minäkin olen lisännyt torkkupeittoja ja taljoja, mutta perjantain sisustuspuuskassa halusin kokeilla, miltä olohuone näyttäisi ilman reunimmaista verhoa. Granitin ihana valosarja on roikkunut verhotangossa jo tammikuusta lähtien ja minkäänlaista kyllästymistä ei ole vieläkään havaittavissa. Valosarja jäi kuitenkin hieman verhon taakse piiloon ja vaikka sitä kuinka kävin aina asettelemassa, niin asia häiritsi minua (ai miten niin perfektionisti?).


Hetken kesti silmän tottua paljaampaan lookkiin, mutta verhon poisto raikasti koko olohuoneen. Samassa karsimisvimmassa vanha rukkikin joutui varastoon ja kylläpä tulikin valoa ja avaruutta olkkariin.


Tällä mennään nyt toistaiseksi, meillä kun tuppaa olohuone olemaan kovin pimeä talvisin, sillä terassin valokatteen päälle satava lumi peittää ne vähäisetkin valonsäteet melko tehokkaasti.


Onko teillä tapana vaihtaa verhoja talvea kohden?

8 kommenttia :

 1. Meilläkin on tuo valosarja keittiössä ja se näyttää hyvältä. Vaaleat verhot on nätit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi Granitin valosarja on ollut kyllä hintansa veroinen, tykkään ihan hirmuisesti!

   Poista
 2. Meillä oli ennenvanhaan aina kesäverhot, talviverhot ja jouluverhot erikseen. Ja joka vuosi mielellään erit kuin edellisenä vuonna. Mutta nykyään meillä on enää yksinkertaisesti vaan verhot :D. En tiedä, onko ikä- vai laiskuuskysymys vai mikä, ettei enää tule vaihdeltua. Vai olisko vihdoin ja viimein löytynyt kuosi, joka miellyttää kesät-talvet niin ettei enää tarvi.

  Mutta kiitos kun muistutit olkkarin tangossa roikkuvan valosarjan olemassaolosta. Siellähän se on meilläkin riippunut vuoden päivät niin etten ole edes muistanut. Vois näyttää kivemmalta, jos siihen vaikka laittais valot päälle näin pimeällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä muistan lapsuudesta, kun äiti aina vaihteli verhoja vuodenaikojen mukaan :) Silloin se jo vaikutti niin työläältä hommalta, että meillä on nyt pysynyt samat valkoiset verhot kaikissa ikkunoissa, mitkä yli kaksi vuotta sitten vaihdoin alun "värihulluuden jälkeen" :) Miksi vaihtaa toimivaa? :D

   Ja ei muuta kuin kipin kapin valosarja päälle :)

   Poista
 3. Mä riivin olkkarista kaikki verhot pois. Huoh, mikähän puuska tämäkin taas mulla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama puuska taitaa täällä olla käynnissä, kun kirppikselle menevä Ikean kassi on kovaa vauhtia täyttynyt :)

   Poista
 4. Onpas kivan näköinen. Nuo valosarjat on kyllä kauniita. Pitäis käydä etsimässä omat valot varastosta. Alkaa olla jo sen verran pimeää, ettei lisävaloista ole yhtään haittaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! Käyhän etsimässä, tuovat ihanaa tunnelmaa pimeisiin iltoihin :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.