SOCIAL MEDIA

Parasta just nytUlkona raikkaan kuulas syysilta, leivinuunissa tuli, jalassa villasukat ja lemppari torkkupeitto käden ulottuvilla ♥


Olo on muutenkin kevyt, sillä monta kuukautta mielessä muhinut asia sai maanantaina päätöksen. Irtisanoin itseni vakituisesta työstäni. Jatkuva väsymys ja henkinen paha olo alkoi heijastua muuhun elämääni, joten paras ratkaisu oli lähteä. Jatkon suhteen minulla ei ole vielä mitään suunnitelmia, tärkeintä on nyt selviytyä kahdesta viimeisestä työviikosta ja sen jälkeen miettiä rauhassa, mihin suuntaan haluan elämässäni lähteä.


Minulla on kuitenkin vahva usko siihen, että elämä kantaa.


Lämpöistä keskiviikkoiltaa!

23 kommenttia :

 1. Rohkeaa <3 Ja taatusti elämä kantaa pidemmälle kuin pahaolo! Tsemppihalit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esimieskin sanoi rohkeaksi, liian moni ihminen kun jää huonolta tuntuvaan työhön vuosikymmeniksi ja katkeroituu sen myötä. Ja kiitos, varmasti kantaa pahaa oloa pidemmälle <3

   Poista
 2. Mahtavaa rohkeutta! Kaikki järjestyy varmasti. Nyt nauti. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana sinä <3 Oot mun idoli ;)

   Poista
  2. :D Voidaan sitten yhdessä hajoilla, että mitä tulikaan tehtyä! :D

   Ei vaan, löydetään taatusti unelmien työpaikat. Tai ainakin paremmat, mitä on ollut. Hyville tyypeille löytyy töitä aina! <3

   Poista
 3. Lämpöisää keskiviikkoa sinne. Elämä todellakin kantaa <3

  VastaaPoista
 4. Ihailen rohkeuttasi, kun uskalsit tehdä sen, mistä monet vain taitavat haaveilla.

  Pitäisikin lämmitellä leivinuuni, saas nähdä onko meillä savusukellusharjoitukset tänäkin syksynä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos anu :) Elämä on liian lyhyt tuhlattavaksi sellaisessa työssä, jonka aiheuttama paha olo vaikuttaa muuhunkin elämään. Ja niinhän se on, että asiat eivät muutu itsekseen, vaan niitä täytyy muuttaa.

   Meillä lämmitettiin uunia jo syyskuussa ekan kerran ja melkoiset savusukellukset oli kyllä silloin :D

   Poista
 5. Ihanaa villasukkailua, ja mahtavan päätöksen olet tehnyt itsesi hyväksi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Villasukat on parhautta! Ja mitä värikkäämmät, sen paremmat :)

   Kiitos Katja <3

   Poista
 6. Minä olen kerran tuon tehnyt. Jätin vakkarityön liki 9 vuoden jälkeen, kun kertakaikkiaan en jaksanut enää sitä p*askaa ja hyppäsin täysin tyhjän päälle. Jälkeenpäin ei ole kaduttanut kertaakaan, päinvastoin. Olisin tehnyt itseni vielä sairaammaksi jäämällä. Ilman tuota temppua en olisi nykyisessä työpaikassani, jossa on joka tavalla hyvä olla.

  Asiat järjestyvät aina. Aina. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tällä hetkellä niin hyvä ja helpottunut olo, että tiedän päätöksen olleen oikea. Ja kuten Maru aikaisemmin sanoi, hyville tyypeille löytyy aina töitä :D

   Olen aina ollut heittäytyjä ja luottanut siihen, että elämä kantaa, mutta viimeisen kahden vuoden aikana huomasin (ja muutkin huomasivat) muuttuneeni alakuloiseksi ja väsyneeksi. Nyt on vanha hullunkurinen Jossu taas löytynyt, joten oikealla tiellä ollaan :)

   Poista
 7. Rohkeita päätöksiä ja varmaankin juuri oikea päätös :) Ei sitä kukaan muu pysty vaikuttamaan elämäsi niin paljon kuin sinä itse! Kadehdin, että uskalsit tehdä jotain mitä kaikki eivät <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! Kyllähän se niin on, että asiat eivät itsekseen muutu, vaan niille täytyy tehdä jotakin :) Itse en halua havahtua viisikymppisenä siihen, että katkerana teen edelleen työtä, jota inhoan. Elämä on liian lyhyt!

   Poista
 8. Mulle tuli hyvä olo tosta sun päätöksestä <3. Tiedän niin sen tuskan ja sen loputtoman pähkäilyn, kun tietää, että itselle parasta olisi vaan hypätä pois vanhasta, mutta samaan aikaan järki (raha..) estää.

  Ja elämä todellakin kantaa. Se on varmaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Annukka <3 Niin kuule tuli mullekin hyvä olo! Ja rahaahan ei koskaan ole liikaa, mutta kyllä tekevälle aina töitä löytyy. Nyt on jo vuorokauden sisään tullut hyviä uutisia (ja mahdollisuuksia), joten elämä osoitti jälleen sen, että hyvällä fiiliksellä tapahtuu hyviä asioita :)

   Elämä todellakin kantaa <3

   Poista
 9. Elämässä pitää kuunnella sydämen ääntä. Minäkin irtisanoin itseni viisi vuotta sitten vakituisesta paikasta, enkä ole hetkeäkään katunut. sain uuden paljon ihanamman vakituisen työn. Nähdään, kun lomailet? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna! Ollut kyllä tosi hyvä fiilis päätöksen jälkeen, kertoo varmasti siitä, että oli oikea päätös :)

   Juu, ehdottomasti nähdään! Oon suunnitellut ainakin meneväni Etelä-Suomeen, mutta enköhän minä teillekin päin ehdi :)

   Poista
 10. Mahtavaa rohkeutta! Uskon, että sun eteen tulee vielä kaikkea hyvää! Jos on paha olla, niin tuo ratkaisu on aivan oikea <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! Parin vuorokauden sisään irtisanoutumisesta tuli jo hyviä uutisia, joten uskon vahvasti, että oli oikea päätös :)

   Poista
 11. Vau! Onnea! Itsekin samassa tilanteessa mutta vielä ei ole ollut rohkeutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tsemppiä sinulle ja toivottavasti jossakin vaiheessa uskallat!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.