SOCIAL MEDIA

Kynttiläkausi avattu


Eilen töiden jälkeen tuntui siltä, että imuroimisen ja muiden tekemättömien kotitöiden sijaan, oli parempi istahtaa sohvalle, vetää viltti korviin, sytyttää pari kynttilää ja lukea uusin Deko kannesta kanteen. Meneillään oleva kuuden päivän työputki, iltavuorosta aamuvuoroon siirtyminen, maanantain rankka treeni ja orastava flunssan alku olivat vaatineet veronsa ja rennosti otettu ilta osoittautui oikeaksi päätökseksi, tänään kun olo on ollut taas energinen.


Joskus on hyvä vain olla ja nauttia elämän pienistä iloista, olkoon ne vaikka lempeä kynttilänvalo ja inspiroiva sisustuslehti.


Leppoisaa iltaa!

12 kommenttia :

 1. Kuulostaa ihanalta <3 <3

  VastaaPoista
 2. Niin totta, joskus täytyy vain olla <3

  VastaaPoista
 3. Joskus on kyllä hyvä vain olla ja nauttia ja unohtaa ne -pitäisitehdä- jutut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta! Ja sitä saa ihan uudella tapaa virtaa tehdä niitä "pitäisi" juttuja, kun yhden illan ottaa rennosti :)

   Poista
 4. Ihanat kynttiläkuvat. <3 Mulla on ollut kolme työmatkaa puolentoista viikon sisään ja tänään on menossa kahdeksas päivä työputkea... huomenna aion levätä, sytyttää myös pari kynttilää, lukea blogeja ja katsellä videoita suklaalevyn kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ilmeisesti jotakin on tuo kameran kanssa heiluminen opettanut :)

   Sounds like a plan :D Ja hyvä suunnitelma onkin!

   Poista
 5. Kuulostaa just hyvältä! Täällä tosin kynttiläkausi aloitettiin jo monta kuukautta sitten ja glögikausikin jo viime viikolla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sä oot jo glögikaudessa?! Mä näin glögejä Prisman hyllyllä tiistaina ja meinasi sydäri iskeä, minä kun en vielä suostu ajattelemaan sitä j:llä alkavaa. Nythän on vasta syksy!

   Poista
 6. Yleensä on niin kiire, kun pitää käydä töissä, hoitaa kotihommat ja olisi kiva myös harrastaakin jotain. Joten on hyvä syy välillä höllätä ja tehdä vain kivoja juttuja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta! Ja välillä kun ottaa iisisti, niin jaksaa taas ihan eri tavalla niitä arjen juttuja :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.