SOCIAL MEDIA

DIY Viirinauha

Meillä juhlittiin eilen ystäväni I:n vauvakutsuja ja yllätys onnistuikin aivan täydellisesti: I:llä ei ollut aavistustakaan kutsuista ja pari hormonihöyryistä kyyneltäkin siinä tirahti, kun hän tajusi mistä on kysymys. Juhlista en muutoin napsinut kuvia, mutta niitä varten olin väkertänyt omin pikku kätösin viirinauhan, jonka halusin myös teille näyttää.

Koska pienokaisen kerrottiin olevan poika, valitsin viirinauhaan kahta eri sinistä kartonkia: tavallista vaaleansinistä sekä sydänkuvioista. Leikkasin vaaleansinisestä neljä kolmiota ja sydänkuvioisesta kolme kolmiota, joista jokaisesta taitoin yläreunasta n. 1 cm verran nauhan liimaamista varten.


Valkoisesta kartongista askartelin seitsemän pienempää kolmiota, joihin kirjoitin jokaiseen yhden kirjaimen.


Sitten ei muuta kuin valkoiset kolmiot liimalla kiinni sinisiin. Täysin valmiista viiristä minulla ei tietenkään ole kuvaa (en sitä muistanut siinä kutsujen aikana ottaa), mutta jokainen varmasti osaa liimata valitsemansa nauhan isompien kolmioiden taitosten alle.


Helppoa ja persoonallista vähällä vaivalla. Tuleva äiti halusikin ottaa viirinauhan vauvakutsuilta muistoksi itselleen, joten kyllä kai meikäläisenkin askartelutaidoista johonkin on.

Leppoisaa sunnuntaita!

9 kommenttia :

 1. Vauvakutsut on ihania♥ Ja kaunis on viirinauha! Kiva idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mukavaa! Itse ne ollut koskaan aiemmin ollut vauvakutsuilla, niin hieman jännitti järjestää sellaiset :)

   Poista
 2. Ihana viiri! Kiva idea!

  VastaaPoista
 3. Viiristä tuli kiva :)
  Pari kertaa vieraana olleena ja yhdet kutsut ystävälle salaa järkänneenä voin sanoa että vauvakutsut ovat parhautta ❤ Se tunnelma ja ne tulevien äitien salakyyneleet ❤ (nyt kyllä muistellessa rupesi harmittamaan kunnei itselle ole ikinä sellaisia järkätty) :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sinun blogista kävin itseasiassa kurkkimassa juttua vauvakutsuista, minulla kun ei ollut asiasta aikaisempaa kokemusta :) Tuleva äiti tykkäsi kyllä kovasti ja sehän se oli tärkeintä ♥

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.