SOCIAL MEDIA

Astiakaapin uutuudet

Myin aikaisemmin tällä viikolla 23 cm:n mustat Teema-lautaset pois, meille kun oli kerääntynyt matalia lautasia neljää eri kokoa. Halusin myyntirahoilla ostaa lisää jäljelle jääneitä kokoja, tosin valkoisessa värissä. Haavena kun olisi saada kunnollinen kokoelma mustia ja valkoisia Teemoja, jotta voisin yhdistää niihin muita mustavalkoisia sarjoja.


Haave tulikin tänään askeleen lähemmäksi. Kaupasta löytyi myös kauniita terrakotan värisiä ulkokrysanteemeja. Kovin tuovat mieleen sen s:llä alkavan vuodenajan, mutta vielä en halua sitä ajatella, elokuuhan on monilla kesälomakuukausi.


Onko sinulla jokin suosikkiastiasto?

12 kommenttia :

 1. Valkoinen teema ja Piilopaikka-astiat mun suosikit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään justiin Prismassa sitä Piilopaikka mukia mallailin näihin Teemoihin :)

   Poista
 2. Meillä on valkoiset Teemat :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoiset on kyllä kaikista monikäyttöisimmät ja ruoka tulee kauniisti esiin valkoista lautasta vasten :)

   Poista
 3. Valkoinen teema on kaunis. Meillä on mökillä vanhan harmaat teemat ja ne ovat kauniit. Haaveilen meille valkoisesta astiasarjasta, johon voisi sitten liittää paremmin muita kauniita asitoita. Ps... älä vielä mainitse sanaa s ;) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoisiin Teemoihin voi kyllä liittää melkein mitä tahanasa eri sarjoja :) Meillä on muutama helmenharmaa murokulho, sekin on kaunis väri ja sopii hyvin valkoisen kaveriksi. Ja ei, vielä ei ajatella sitä s:ää :D

   Poista
 4. Moi, ihana blogi ensinnäkin :) Kiva oli löytää tänne. Meilläkin on valkoista Teemaa, mut sit on myös kaikkea muutakin. Heh, välillä vähän sekamelskakattauksia, jos on paljon porukkaa. Teema kyllä toimii aina. Tervetuloa vastavierailulle, t. Kaisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kivasta kommentista ja tervetuloa mukaan! Teema kyllä toimii monen muunkin sarjan kanssa, joten sekametelikattauksetkin voivat olla kauniita :) Minäpä tulen heti vierailemaan Villa Murusessa!

   Poista
 5. Meillä on arkikäytössä valkoinen Teema ja Marimekon Oiva. Juhliin Paratiisi astiasto.
  Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teema näyttää olevan suosittu :) Meillä ei ole erikseen arki- ja juhla-astioita, vaikka monilla tuntuu niin olevan. Kivaa viikonloppua!

   Poista
 6. Valkoinen teema olisi unelma astiasto.<3 Nyt tällä hetkellä löytyy rippilahjaksi saatuja sinisiä joita jonakin päivänä laitan vaihtoon ja valkoiset tilalle :) Meillä astiastot ovat vähän sekameteliä, ikeaa, sinistä teemaa, valkoisia teema kulhoja ja muumi kulhoja. Jonakin päivänä meiltäkin löytyy täydellinen ja yhtenäinen astiasto ;) Juhlissa olen turvautunut tyylikkäisiin kertakäyttö lautasiin ja pyrkinyt tekemään kauttauksista muuten näyttäviä jottei silmät kiinnity vain lautasiin :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli vähän sama, että mustaa lahjaksi saatua Teemaa, mutta kaikki vähän eri kokoisia. Siitä lähdin nyt rakentamaan pikkuhiljaa kohti sellaista unelma astiastoa, mustavalkoista Teemaa ja sitten lisäksi esim. Marimekon Siirtolapuutarhaa ja Arabian Piilopaikkaa :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.