SOCIAL MEDIA

Uusia kuvakulmia

Kotimme pohjakuva -postauksen kommenteissa ihmeteltiin kotimme "suuruutta" ja toivottiin uusia kuvakulmia selkeyttämään taloamme. Itse väitän edelleenkin, että 100 neliötä on vähän omakotitaloon, mutta onhan se toki enemmän kuin monella kerrostalossa asuvalla. Ja joka ikisen huoneen olen kyllä blogiin kuvannut, vastuu on siis ollut lukijalla.

Minulla ei edelleenkään sitä laajakuvaobjektiivia ole, mutta tässä nyt pari kuvaa "isoista linjoista". Ensimmäinen kuva on otettu makuuhuoneemme ovelta. Vasemmalla kuvan ulkopuolelle jää vessa ja keittiö aukeaa sen jälkeen. Oikealla kuvan ulkopuolelle jää mediahuone, jonka vieressä näkyy ovi auki olevaa vierashuonetta. Perällä näkyy kodinhoitohuoneen ovi.


Ja tämä on edellisen vastakohta, otettu kodinhoitohuoneen ovelta. Eteinen jää oikealle ja vasemmalle olohuone.


Viimeisenä kuva terassin oven edestä olohuoneesta eteiseen ja keittiöön päin.


Toivottavasti tämä selkeytti edes vähäsen!
Aurinkoista tiistaita!

19 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään kyllä kovasti, että keittiö ja olohuone on yhtä avaraa tilaa, meillä kun on niin pienet huoneet, että muuten olisi tukkoisen näköistä :)

   Poista
 2. Hyvin suunniteltu - 100 neliötä saatu toimimaan hienosti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen täysin samaa mieltä, hyvin suunniteltu - tässä talossa ei ole yhtäkään hukkaneliötä! Ja jotkut kehtaa vielä haukkua älppäreitä :)

   Poista
 3. Oih, ihanan avaraa ja tämä kyllä auttoi hahmottamaan huomattavasti enemmän kotianne :)) Kiitos näistä Jossu !!

  Kaunista!

  VastaaPoista
 4. Mukava nähä erilaisia kuvakulmia! Kaunis on koti <3

  VastaaPoista
 5. Vähän niinkuin olis päässyt käymään kylässä :)

  Tykkään tosi paljon noista teidän lattioista. Ja takka näyttää olevan sitä sorttia, että ei ihan heti lämpö lopu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, olipa kivasti sanottu!

   Lattiat on kyllä edelleen kovasti mieleen, vaikkakin laminaatti tuntuu talvisin kylmältä jalan alla. Ja juu, on tuollainen miehekkään kokoinen tuo leivinuuni, ei mikään pikkuräpellys :) Valitettavasti puutakin kuluu sen mukaisesti, mutta säästääpähän sähkössä :D

   Poista
 6. Ihanan avaraa ja niiiiiiin kaunista ! ♥

  VastaaPoista
 7. Selkeytti, selkeytti! :) Kivan näköistä!!

  VastaaPoista
 8. Tällaiset laajemmat kuvakulmat on aina kivoja! :) Ihanan avaraa, jota arvostan myös itse. Meillä on alakerta yhtä ja samaa tilaa. Vain tuulikaappi ja wc on seinillä ja ovilla. Ikkunat ovat niin, että talon läpi näkee kokonaan, se myös maksimoi valon määrän samalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Avoin keittiö ja olohuone oli vahva tekijä ostopäätöksessä, ihan jo senkin vuoksi, että jos on vieraita, niin yhden ei tarvitse olla koko iltaa piilossa keittiössä, vaan kaikki ovat samassa tilassa, vaikka yksi kokkaisikin :) Ja valo on myös tärkeä tekijä, terassin valokate kun pimentää olohuonetta, etenkin talvella.

   Poista
 9. Voi elämä, mun mielestä tosi kaunista<3

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.