SOCIAL MEDIA

Kotimme pohjakuva

Olen tykännyt nähdä monissa blogeissa asuntojen pohjakuvia, sillä pelkkien huonekuvien perusteella, on vaikea hahmottaa kokonaisuutta. Halusinkin jakaa teille meidän kotimme pohjakuvan.

Kuva: alvsbytalo.fi

Älppäriltä lainattu pohjakuva pitää melko hyvin paikkansa meidän kodin kohdalla, ainoastaan takapihan terassi puuttuu ja kodinhoitohuoneen kaapistot ovat erilaiset. Niin ja tuossa olohuoneen ja keittiön välissä olevassa takkavarauksessa on meillä ISO leivinuuni.

Touhukasta tiistaita! 

EDIT. V huomautti töistä tullessaan, että onhan meillä autotallikin, tuossa makuuhuoneiden seinän takana. Eipä sillä sisustamisen kannalta ole niin merkitystä, mutta tuohan se paljon lisää säilytystilaa.

8 kommenttia :

 1. Kiva ja toimiva pohjaratkaisu - sitä leivinuunia kadehdin - samoin kuin kunnon kodinhoitohuonetta - meillä kyllä on kodinhoitohuone, mutta tuskastuttavan pieni.

  VastaaPoista
 2. No ei meidänkään kodinhoitohuone mikään maailman toimivin ole, eteisen vastaisella seinällä kun on kaapistot, niin ei paljon kulkemaan mahdu, kun pyykinkuivausteline on levitettynä :) Mutta huonompikin kodari on parempi kuin että pitäisi kuivata pyykit keskellä olohuonetta :D Ja leivinuuni on kyllä mahtava keksintö, en tiedä osaisiko siitä luopua enää!

  VastaaPoista
 3. Oh wauu!! Teillä on jättikokoinen koti :))! Olisi kiva nähdä hieman laajempia kuvia ja eri kuvakulmista sillä minä en ole tajunnut että kotinne on noin iso!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienihän tämä on omakotitaloksi, "vain" sata neliötä :) Oon yrittänyt monesti ottaa semmoisia laajempia kuvia, mutta sitä vähän hankaloittaa se, että mulla ei ole laajakuvaobjektiivia... Meillä kun on pienet huoneet, niin aina on joku seinä edessä... Mutta yritän tehdä uusista kuvakulmista postausta, kiitoksia toiveesta!

   Poista
 4. Toimivan näköinen pohja on teidän kotona :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onhan tämä meillä toiminut hyvin :) Ja tykkään siitä, että olohuone ja keittiö on avointa tilaa!

   Poista
  2. Se on kyllä varmasti hyvä juttu, meillä kaipaisin avaruutta keittiön ja olkkarin välille lisää ja saattaapa olla kun tarpeeksi pitkään suostuttelen miestä niin joku päivä koti avartuu :P

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.