SOCIAL MEDIA

Yllätyksiä ja nettishoppailua

Tänään sain kaksi ihanaa yllätystä.

Mies haki minut töistä, kuten tavallisestikin, mutta autoon istahtaessani, hän ojensi minulle kauniin kukkakimpun.


Talvipäivän kimppu. Ihana V!


Toisen yllätyksen koin, kun käväisin postilaatikolla. Edellisessä Siitä se ajatus sitten lähti -postauksessa esittelemäni Decora Framen Johanna oli lähettänyt minulle lisää kauniita sisustuskortteja sekä muutaman kartonkisen kehyksen. Kiitos tuhannesti Johanna! En halunnut ottaa korteista kuvia tylsästi pöydälle levitettyinä, mutta lupaan postata niistä heti, kun löydän kuville paikat. Osan tosin annan lahjoiksi ja pistän hyvän kiertämään.

Tämän päivän kruunasi nettitilaukseni H&M:lle. Alekoodilla 0428 saa tämän viikon ajan -10% alennuksen sekä ilmaiset postikulut. Niin hyvä tarjous, että minun oli pakko klikata seuraavat ihanuudet kotiin:

Kuvat: hm.com

Loppuun minun on vielä pakko iloita siitä, että tajusin vihdoin, kuinka kuviin saa lisättyä tekstiä. Näköjään sitä oppii uutta, kun tarpeeksi kauan koneen kanssa taistelee. Monissa blogeissa näkyy blogin osoite kirjoitettuna kuviin, mikä osaltaan estää kuvien väärinkäyttöä. Itsekin olen asiaa miettinyt, mutta laiskuus tuntuu aina iskevän. Mitä mieltä te olette, pitäisikö omiin blogikuviin lisätä blogin osoite?

Mukavaa keskiviikkoa!

6 kommenttia :

 1. Tulikohan mun teksti kun tyttö jotain painoi.. Laitetaan uusiksi.

  Ihania yllätyksiä. Pitäisikö miehelle vihjailla että minulle voisi joskus ostaa kukkia :)

  Mulla on kuvissani blogin nimi. Lähti siitä että halusin sen kuviin jossa lapset esiintyy, vaikkei kuvissa kovin tunnistettavia ole. Sama laittaa sitten kaikkiin. Ehkä se vähentää sitä ettei kuvia niin paljon käytetä vaikka helppohan se teksti on vaikka muokata pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olin muutaman kukkapostauksen lukenut ääneen ja ilmeisesti mies oli asiasta jotakin päätellyt :D

   No mä oon kyllä monesti miettinyt, että se varmaan vähentää luvatonta käyttöä. Mutta sitten taas on juurikin se, että taitava ihminen osaa kyllä sen tekstin muokata pois. Hmmm.... Mulla kun ei ole henkilökuvia ollenkaan, niin ei ole niin tarkkaa tietenkään. Mutta en kyllä haluaisi törmätä omiin kuviini muiden käyttämänä (siis ilman lupaa).

   Poista
 2. Kiva kuulla, että sinulla on ollut mukava päivä!! Yllärit ja ystävät ovat parhaita :) :) :)

  Tiex, mä olin just pari päivää sitten tilannut muutaman jutskan HMltä, kun eilen tuli postiluukusta tuo -10% + ilmaiset postikulut! No reippaana tyttönä sitten soitin as.palveluun ja sain kuin sainkin alennuksen tilaukseeni :)) YES!

  Kivaa iltaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa hyvää palvelua! Mäkin jouduin soittaa asiakaspalveluun kun hieman ylitehokkaana tyttönä skippasin sen alekoodi kohdan ja painelin suoraan maksuosioon. Tajusin mokan vasta luottokortilla maksettuani, joten jouduin soittamaan mukavalle H&M:n tädille ja selittämään tyhmyyteni :D Onneksi sain kuin sainkin sen alennuksen!

   Ystävät ja yllärit on kyllä ihan parhautta <3

   Poista
 3. Ihana mies sulla! =) Kaunis kimppu!

  Olen miettinyt tuota samaa kuvien osalta. Mutta olen ehkä vähän liian laiska ja aikaa on aina niin vähän. Nopeasti yritän väsätä noita postauksia kun vauva nukkaa tai sitten illalla väsyneenä. No seliseli.=D Hyvähän se olis jos jaksais sen nimen/osoitteen niihin lisätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =)

   Mulla myös vaivaa juurikin se laiskuus. Mutta koska joka tapauksessa säädän kuvista valon normaali(mma)ksi koneella, niin samallahan sen blogin nimen siihen lisäisi. Tuntuu vaan, että tässä vaiheessa ei enää viitsi. Melko monta kuvaa on jo ilman blogin nimeä.
   Vaikea juttu ja niin monta asiaa puolesta sekä vastaan. Ja kuten Marru jo totesi, niin taitava ihminen saa sen blogin nimen halutessaan kuvasta kuitenkin pois. Eikä se, että kuvassa ei ole blogin nimeä, tee sen luvattomasta käytöstä yhtään laillisempaa.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.