SOCIAL MEDIA

Open 24 hours - Self service

Voitin jokin aika sitten Kotihiiri Varvikossa -blogin arvonnasta sisustustarran ja sain valita, millaisen haluan. Valinta oli vaikea, sillä ihania vaihtoehtoja oli monia. Ehdin jopa kerran vaihtamaankin valintaani.

Lopulta päädyin tähän:


Enkä ole katunut. Minua hieman mietitytti, saanko tarraa nätisti seinään, sillä kiinnitin sen kohotapetin päälle. Hyvin on tarra kuitenkin pysynyt ja siististi se paikalleen asettui.

Minne tarra sitten tuli?


No kodinhoitohuoneeseen tietenkin. Mielestäni teksti on hauska pyykinpesukoneen päällä ja mieskin sitä kehui. Tuleepahan selväksi tämäkin asia.



Ja pakkohan minunkin oli ensimmäinen Method-tuotteeni ostaa, kun niin monessa blogissa niitä on hehkutettu. Lähdin varovasti liikkeelle ostamalla vain yhden tuotteen, verigreipin tuoksuisen yleispuhdistussuihkeen. Täytyykin viikonloppuna ottaa suihke koekäyttöön.

Leppoisaa viikon puoliväliä!

15 kommenttia :

  1. Hiih, tarra on hauska :))))

    Method- aineet on ihanii :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään! Tiesin heti minne sen laitan, kun ton tekstin bongasin :)

      On korkeat odotukset tota Methodia kohtaan, mutta eiköhän ne ole maineensa veroisia :D

      Poista
  2. Kiva tarra ja sopii just hyvin pesukoneen päälle ;) Tuollainen olisi hyvä muistutus munkin miehelle siitä, että kyllä hänkin saa sitä pyykkäriä käyttää ihan vapaasti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih! Hulluinta tässä on tosin se, että mä en anna miehen pestä pyykkiä (paitsi omia hikisiä treenikamppeitaan) :) Oon niin tarkka siitä, että miten mun vaatteet laitetaan kuivumaan (siis että missä niitä kuivaustelineen aiheuttamia raitoja menee), joten oon todennut, että parempi tehdä itse, niin säästyy omat sekä miehen hermot :D

      Poista
    2. Mulla on sama ongelma, joko laitan pyykit ite tai sit mies laittaa ja mä korjaan ne perässä :D

      Kiva tarra ja Method on paras!!

      Poista
    3. Mä taas olen astianpesukoneen kanssa tarkka, sen haluun täyttää itse. Mun mies työntää sinne astioita ihan sikin sokin ja mahdollisimman epäloogisiin paikkoihin, ja mulla käryää käämi ;D Koneeseen mahtuu paljon enemmän astioita kerralla, ja se on nopeempi tyhjentääkin, kun astiat ovat järjestyksessä ja oikeille (minulle mieleisille) paikoille laitettu... ;)

      Poista
    4. Jes, maailmassa on siis muitakin neuroottisia naisia! Mies kun väittää aina, että mä olen ainoa :) Mulle tosin on ihan sama, miten meidän astianpesukone täytetään :D Se onkin varmaan ainoa juttu, minkä kanssa en ole tarkka.

      Poista
  3. Kivan näköinen ja sopii tuohon todella hyvin! :)

    VastaaPoista
  4. Hyvä valinta tuo Method ja verigreippi on hyväntuoksuinenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viikonloppuna pääsee testiin, saa nähdä kuinka käy :D

      Poista
  5. Voi että mä jäin nyt jumittaan tänne sun blogiin, kun olit käyny kommentoimassa mun blogissa. Ihan huippua päästä lukemaan ja kattelemaan toisen Melattaren kuulumisia :)
    Teidän kodinhoitohuone on niin paljon hienompi kun meidän. Ainut mihin oon Älvarissa pettyny on just kodinhoitohuone. Se ei oikein aja asiaansa..Toisella seinällä meillä on PILP, pesukone, RUMA allas ja korkea siivouskaappi, toisella seinällä ainoastaan seinäkaappi! Siihen meillä olis tarkotus tehdä jonkin sortin taso pyykkihuoltoa varten.
    Ootteko viihtyny teidän Melattaressa ja onko jotain moitittavaa? :)
    Mulla taitaa vierähtää nyt koko ilta sun blogin parissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän me ollaan viihdytty, remonttia ollaan siis tehty yli vuoden verran jo, kun ollaan kaikki pinnat laittamassa uusiksi. Melko hidasta vaan töiden ohella ja asumisen keskellä :D Ite en oo keksinyt vielä mitään suurempaa moitittavaa, me kun ostettiin tämä sellaisessa kunnossa, että kylppäri oli kaakeloitu, ne kaksi muovimattomakkaria oli laminoitu ja autotalli rakennettu. Itse ei oltaisi niihin hommiin edes ryhdytty :) Pieniä juttuja toki muuttaisin, niin kuin tekin, en esim. ottaisi noita rumia kaappeja makkareihin enkä eteiseen ja keittiön kaapit vaihtaisin myös. Mutta oon nyt yrittänyt tulla toimeen näiden "pikkuvikojen" kanssa, koska tämä on meillä tosiaan vain muutaman vuoden suunnitelma. Ei sen takia viitsitä ihan kaikkea remontoida uusiksi, koska lopullisena tarkoituksena on rakentaa oma hirsitalo :) Ilmanvaihto on oikeastaan ainoa asia, mikä tulee ärsyttävänä juttuna mieleen. Mä INHOAN niitä pyöreitä räppänöitä ikkunoiden päällä! Onkohan teillä siinä uudessa niitä edes enää?

      Poista
  6. Meillä ei oo niitä räppänöitä. En tiedä missä vaiheessa se ilmanvaihtosysteemi on muuttunu. Meillä on aikomuksena vielä joskus laittaa sisäkatto uusiksi, tuo levykatto kun ei oo mikään kaikista hienoin vahtoehto, mutta kaikki aikanaan. Ei tuo nyt mikään niin häiritsevä elementti oo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ei se levykatto munkaan lemppari ole. Valkoinen paneeli olisi ihana :) Mietityttää vaan se, että kun huonekorkeus on muutenkin todella matala, niin se madaltuu entisestään, jos paneloi siihen päälle. Niin tosiaan, tuo matala huonekorkeus on ärsyttävä asia. Kaikki hienot valaisimet on liian isoja (vaikkei se meikäläistä haittaakaan hurjan 163 cm pituuden kanssa, vieraat vaan aina lyö päänsä :D)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.