SOCIAL MEDIA

Bloglovin yllätys

Löysin eilen illalla Maailman Parhaan Paikan Bloglovinista ja siellä näytti olevan 23 seuraajaa. Mukava yllätys, mutta itse en ole blogiani sinne liittänyt. Bloglovinista kun en mitään ymmärrä, niin kysynkin nyt fiksummilta. Voiko joku toinen ihminen liittää blogini Blogloviniin (siis laillisesti) vai onko minun syytä huolestua?


10 kommenttia :

 1. Aika mielenkiintoista. En osaa kyllä sulle vastausta antaa. Eikö löytynyt vastausta sieltä bloglovinista? Itse olen blogini sinne laittanut mut enpäs ole aikoihin käynyt katsomassa kuinka paljon siellä on seuraajia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yritin sieltä Bloglovinista etsiä, mutta sinne pitäisi ilmeisesti kirjautua, että pystyy mitään oikeastaan lukemaan....

   Poista
 2. Vähemmän käytän bloglovinia, mutta jos tästä on jotain apua niin kiva. Omakin blogi löytyi joskus aiemmin bloglovinista niin, etten itse ollut sitä sinne ilmoittanut. Muistelisin, että huomattuani sen rekisteröidyin palveluun ja ilmoitin blogini omakseni. Ei ollut siis vaarallista, joku vain oli lisännyt sen listaan jotta seuraaminen onnistuu palvelua käyttävien kesken.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, kiitos kovasti! Eipä sen siellä oleminen minua haittaa, mutta hyvä tietää, että mitään laitonta ei ole tapahtunut :) Täällä netissä kun voi nykyään sattua kaikenlaista.

   Poista
 3. Veikkaisin samaa mitä Meiju kommentoi :) Itse olen kans maailman surkein Bloglovinin käyttäjä, mutta lisäsin blogini sinne jotta palvelun käyttäjät voivat sitä seurata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää :) Täytyy miettiä, jaksanko itse kirjautua sinne... Joka paikassa pitäisi nykyisin olla kirjautuneena, mutta kaikkea ei ehdi kuitenkaan kunnolla käyttää :D

   Poista
 4. Sinun ei tarvitse sinne kirjautua, bloglovin' paras puoli on se, että myös lukija voi itse lisätä sinne haluamansa blogin, jota haluaa lukea :) Itse ainakin seurailen kaikkia blogeja bloglovinin kautta koska se on mun mielestä ehdottomasti paras blogreaderi, mistään sen ihmeellisemmästä ei ole kyse :D Jos joskus meinaat liittyä blogloviniin, voit ilmoittaa blogisi omaksesi helposti, sieltä ei mitään kummallista tosin pysty hallitsemaan kun bloglovin on tosiaan vain blogireader jota lukijat käyttävät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos selventävästä vastauksesta! Nyt tämäkin tekniikan ihmelapsi ymmärtää piirun verran enemmän Bloglovinista :D

   Poista
 5. Haha, Daralandian löysin myös Bloglovinista siinä vaiheessa kun itse sitä yritin sinne liittää ;D No, tein sitten niin, että loin vaan omat tunnukset blogloviniin ja ilmoitin blogin omakseni ja siellä sit ollaan. En edelleenkään tiedä kuka sen alunperin sinne on laittanut, mutta sillain se siellä oli, että minun blogiini se johti ja käytännössä odotti vain sitä, että tunnustan sen omakseni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noni, hyvä tietää :) En oo vaan saanut aikaiseksi luoda tunnuksia sinne.... Mutta ehkä vielä joku päivä :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.