SOCIAL MEDIA

Oulun shoppailureissun satoa

Eilinen päiväreissu Ouluun oli mukava, mutta rankka. Reissu kesti kokonaisuudessaan 12 tuntia, joten illalla kotiin päästessämme olimme molemmat melko puhki. Mies kahdesta sählypelistä, minä 6 tunnin shoppailusta.

Oulussa minulla oli kaksi ehdottoman tärkeää kohdetta: Stockmann sekä White Maison. Stockmannilta mukaani tarttui Villa Stockmannin koruteline.


Kotona vasta huomasin, että koruteline on hieman vino. Ärsyttävää, mutta enpä aio matkustaa Ouluun saakka vaihtamaan tätä. Mielestäni 30 euron korutelineessä ei kylläkään saisi olla tälläistä kauneusvirhettä.

Stockamannilla kävin myös herkuttelemassa sushilla Tomo sushibaarissa. Ravintola uudistaa nettisivujaan, joten en viitsinyt linkittää työn alla olevaa nettisivua. Kuva puhukoon puolestaan.


Käynti White Maisonissa oli kohtalokasta lompakolle. En tosin tiedä, voiko tunnin mittaista jokaisen tavaran hipelöintiä edes kutsua käynniksi. Ennemminkin vierailin White Maisonissa. Ja olisin jäänyt pidemmäksikin aikaa, mutta liikkeen ystävällinen myyjä ilmoitti jossakin vaiheessa, että liike on sulkeutumassa ja nyt olisi suotavaa poistua.

Tälläisiä ihanuuksia sieltä kuitenkin kotiutui:


Riviera Maisonin mini cooler pääsi tuulikaappiin toimittamaan avainpurkin virkaa. Tuulikaappi odottaa jonkinlaista makeoveria, joten tämän enempää siitä ei kehtaa näyttää.


Talouspaperirullateline oli oikeasti hankintalistalla ja RM:n versio on aivan täydellinen.


Ja kyllä, P niin kuin Pappelina!


Nähdessäni tämän 70 x 50 cm kokoisen metallic white Svean, minun oli pakko ostaa se. Se huusi nimeäni enkä pystynyt kävelemään sen ohi. Pah, ei tämä tarvitse mitään selittelyjä. Ostin sen, olen materialistinen enkä kadu pätkääkään. Tämä on nyt koekäytössä kylpyhuoneessa ja jos totean sen toimivaksi, haaveenani on tilata kodinhoitohuoneeseen kaksi lisää koossa  70 x 90 cm. Aionkin palauttaa Yllätyksiä ja nettishoppailua -postauksessa esittelemäni H&M:n lattiapyyhkeen sekä käsipyyhkeet. Pappelina is in the house!

Stockamannilla ihastelin pitkään Gantin valkoisia käsipyyhkeitä, sillä ne sopisivat täydellisesti Pappelinan kaveriksi kylppäriin. Jätin ne tällä kertaa kuitenkin ostamatta.


Kotimatkalla asia kuitenkin pyöri mielessäni. Koska aion palauttaa H&M:n lattiapyyhkeen sekä käsipyyhkeet, sen rahan voisin käyttää kahteen pieneen Gantin pyyhkeeseen. Miehellä on onneksi kolmen viikon päästä toinen sählyturnaus Oulun suunnalla, joten silloin voin käydä pyyhkeet ostamassa.

Shoppailun välissä täytyi pitää kahvitauko. Dumle Mocha auttoi sekä kofeiinintarpeeseen että makeannälkään. Nam.


Lisäksi Oulusta tarttui mukaan mustia valokuvakehyksiä Tiimarin mielettömästä 3 kpl/5e tarjouksesta. Löysin Tiimarista myös kaksi tiikerililjaa muutama viikko sitten ostamaani hauskaan maljakkoon. Olisihan meillä täälläkin Tiimari, mutta paljon hauskempaa oli asioida itselle vieraassa Tiimarissa.


Aurinkoista sunnuntaita!

15 kommenttia :

  1. Oi, olet ollut täälläpäin! Ihania ostoksia olet tehnyt :)
    Ja tiedätkös että oon varmaan just mennyt white maisoniin kun sä olet lähtenyt. Käväsin siellä ennen sulkeutumista.
    Sua olisi kiva kyllä joskus nähdä <3

    Aurinkoista sunnuntaita myös sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, hitsi mikä sattuma! Oon tulossa kolmen viikon päästä taas Ouluun, kun miehellä on toinen sählyturnaus ja mennään miehen tutuille yöksi lauantaista sunnuntaihin. Olis kyllä ihan huippua nähdä <3

      Poista
    2. Pitäisikö meidän kolmen viikon päähän sopia treffit!? Itsellä ei ole ainakaan vielä sinne mitään suunnitelmia.

      Poista
  2. Ihania ostoksia olet tehnyt! :) Olen haaveillut tuosta RM:n talouspaperirullatelineestä- on tosi nätti<3. Slurps näyttää aika namilta tuo dumble mocha :D
    Aurinkoista sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se ON nätti! Melko korkea vain, joten ei sovi ihan joka kohtaan :) Ja toi dumle mocha oli ihan tajuttoman hyvää!

      Poista
  3. Ihania shoppailuja! Tuo talouspaperiteline on upea, ystävälläni on sama teline ja aina kuolaan sitä! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itsekin sitä vilkuilen tuolla keittiössä jatkuvasti :)

      Poista
  4. AAAH!!! Mäkin kävin RMn liikkeessä viime vkolla ja samainen minicooler lahti matkaan :)))) Se on niin söpö!! Ja mulla heti osu silmaan tuo talouspaperiteline, mutta oli ehkä liian tilaa vievä!! SE ON NIIN KAUNIS!!

    Sinuna soittaisin Stockmannille ja kerrot tilanteen. Uskon, että he keksivät jotain!! 30 euron teline EI saisi tosiaan olla virheellinen!!!

    Kivaa iltaa :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kaunis, vaikkakin todella iso <3 Ja toi minicooler on ihan ylisöpö :)

      Voisin kyllä soittaa ja kysyä, olisiko mun mahdollista vaihtaa sitä tuolloin kolmen viikon päästä. Ne vaan saattaa sanoa, että oma vika, kun en huomannut ennen ostamista.

      Kivaa iltaa sullekin <3

      Poista
    2. En usko, että Stockmann sanoo noin!! Heillä on yleensä TODELLA hyvä asiakaspalvelu!! Ja voithan kokeilla, et ainakaan menetä mitään :)))

      <3

      Poista
    3. Oikeessa olit, hyvää palvelua oli ja mulle laitettiin varaukseen toinen samanmoinen :) Toivottavasti siinä ei oo samaa virhettä... :D

      Poista
    4. YESS! NONNI! ;))) Hyvä, et soitit :))

      Poista
  5. Ihania ostoksia!<3 Eikö ollutkin White Maison upea liike? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli ihan mieletön paikka! Olisin voinut muuttaa sinne asumaan :) Joten kiitti tuhannesti vinkistä <3

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.